Business Companii Stiri

Cum arată cel mai nou hotel din București (galerie foto)

17 iun. 2020 3 min

Cum arată cel mai nou hotel din București (galerie foto)

Reading Time: 3 minute

Noul ibis Styles Bucharest City Center se va deschide pe 22 iunie. Aceasta este a doua investiție hotelieră pentru Dentotal Group și primul hotel ce se deschide în România, de la izbucnirea pandemiei. Investiția pentru deschiderea noului hotel de 3 stele se ridică a 10 milioane de euro. Afiliat brandului ibis Styles, hotelul este operat de Accor.

Situat pe strada Știrbei Vodă nr. 146, București, hotelul are 152 camere, o zonă de conferințe cu lumină naturală, care poate găzdui evenimente de la 20 la 170 de participanți, un restaurant tradițional casual, cu terasă și un lobby bar. Hotelul beneficiază de asemenea de o parcare subterană cu 50 de locuri, sală de fitness complet echipată și un loc de joacă pentru copii.

Micul dejun și wi-fi-ul gratuit vor fi permanent incluse în tariful camerei.

Hotelul este situat la intersecția bulevardelor Știrbei Vodă și Berzei, la doar câțiva pași de Parcul Cișmigiu, de Ateneul Român și de Palatul Parlamentului. Centrul de afaceri din Piața Victoriei este la mai puțin de 5 minute, la fel și Gara de Nord.

Designul noului hotel combină inspirația tradițională și tendințe de design și materiale moderne. 

Grupul Dentotal deține și Mercure Bucharest City Center, deschis din noiembrie 2014.

”Odată cu deschiderea  ibis Styles Bucharest City Center, dorim să transmitem un mesaj pozitiv pietei de turism din România. Suntem încrezători că, deși traversăm o perioadă dificilă, o vom depăși, devenind chiar mai puternici”, spune Bogdan Dogariu, CEO al Dentotal Group.

”Strategia noastră a fost să aducem pe piață două unități complementare, în centrul Bucureștiului. Ne propunem ca aceste hoteluri să fie percepute de oaspeți ca fiind două dintre cele mai bune opțiuni din centrul capitalei, atât pentru segmentul midscale, cât și pe cel economic.” a declarat Alina Vlădulescu, Cluster Manager, Mercure Bucharest City Center și ibis Styles Bucharest City Center.

Înainte de deschidere, ibis Styles Bucharest City Center a introdus măsuri intensive de igienă și prevenire pentru siguranța oaspeților. Hotelul, împreună cu Mercure Bucharest City Center, face parte din proiectul pilot care vizează pregătirea, auditul și certificarea procedurilor sanitare de către Bureau Veritas, sub umbrela ALLSAFE. Măsurile includ distanțarea socială aplicată în toate zonele comune, furnizarea de substanțe igienizante în zonele publice cheie (recepție, ascensoare, restaurante etc.), protocoale întărite de curățare a camerei, inclusiv dezinfectarea suplimentară a tuturor suprafețelor de contact din camere  și băi, check-in, check-out și plăți efectuate contactless, ori de câte ori este posibil, program de curățare întărit în zonele publice cu dezinfectarea frecventă a tuturor zonelor de contact.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: