Companii Lifestyle

Cum arată Dacia Bigster, conceptul SUV care prefigurează viitorul mărcii românești (Galerie Foto)

14 ian. 2021 2 min

Cum arată Dacia Bigster, conceptul SUV care prefigurează viitorul mărcii românești (Galerie Foto)

Reading Time: 2 minute

Dacia a prezentat Bigster, conceptul unui model SUV, care prefigurează soluția propusă de Dacia pentru un vehicul de segment C accesibil la prețul unui model din segmentul inferior.

Conceptul Dacia Bigster

Conceptul Dacia Bigster exprimă viitoarea evoluție a mărcii. Este un vehicul care oferă ceea ce este esențial, evocând spiritul de aventură și aducând în plus o tușă cool. Bigster este dovada faptului că un vehicul accesibil poate fi și atractiv. Noi, cei de la Dacia, credem acest lucru iar dovada este conceptul prezentat azi” – spune Alejandro Mesonero-Romanos, Director de Design Dacia

Conceptul Bigster are 4,6 metri lungime, robust, spațios și adaptat pentru escapadele în aer liber și continuă să se bazeze pe simplitate, onestitate și autenticitate, valorile specifice mărcii Dacia.

Dacia Bigster prezintă și un interior generos, printre cele mai spațioase din segmentul vizat. Semnătura luminoasă în formă de Y este mai amplă, accentuând aspectul robust specific modelelor SUV, aspect pus în valoare și de culoarea verde închis a caroseriei.

În locul elementelor cromate sau al ornamentelor cu aspect de aluminiu, Dacia Bigster a optat pentru piese din material plastic reciclat pentru toate protecțiile laterale.

Anticipând un viitor model reprezentativ al gamei Dacia, conceptul Bigster poate fi echipat cu motorizări alternative și hibride.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: