Management Stiri

Cum faci cariera in 2016

4 mai 2016 < 1 min

Cum faci cariera in 2016

Reading Time: < 1 minut

Manageri si consultanti de top analizeaza caile de evolutie echilibrata in cariera si dezbat cele mai eficiente strategii de management in 2016 la Management360, eveniment organizat de revista Biz pe 11 mai, la hotelul Athenee Palace Hilton din Bucuresti.

Management360 este un eveniment dedicat managerilor care vor sa avanseze in cariera, dar si profesionistilor din companii si antreprenorilor care vor sa construiasca echipe performante si sa stimuleze cresterea productivitatii in randul angajatilor. Top manageri cu viziune, headhunteri si specialisti in HR vor impartasi valoroasa lor experienta de management si leadership.

Printre temele de discutie se numara drumul de la middle la top management, provocarile generatiei Y, cum fac managerii tranzitia de la angajat la angajator, tendintele in Well-Being din programele de retentie ale companiilor si cat de importanta este promovarea atitudinii antreprenoriale, chiar si in marile corporatii.

Top manageri, antreprenori cu experienta, directori de resurse umane, dar si profesionisti in training si coaching va vor inspira cu propriile povesti de succes si exemple de urmat. Printre vorbitori se numara Dragos Sirbu – CEO Flanco, Violeta Luca – Marketing & Operations Director al Microsoft Romania, Viorel Panaite – Managing Partner al Human Invest, Nineta Ceaus – Manager Training si Dezvoltare, Telekom Romania, Mihai Popa Radu – coach & Managing Partner al Seeds for Succes, Radu Margarit – Trainer & Managing Director Human Capital Solutions si Viorel Apetrei – fondator MTW Romania.

Mai multe detalii despre program si speakeri regasiti pe site-ul evenimentului. Pentru detalii si acreditari de presa, va rugam sa ne contactati la adresa de mail lelia.petrescu@revistabiz.ro.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: