Companii Lifestyle Stiri

Cum îți protejezi eficient mansarda

17 iul. 2017 2 min

Cum îți protejezi eficient mansarda

Reading Time: 2 minute

Pentru un climat interior cât mai plăcut, VELUX România le recomandă celor care locuiesc la mansardă o serie completă de accesorii care fac diferența în zilele cu temperaturi crescute.

Ruloul parasolar exterior VELUX, fabricat din plasă transparentă, te protejează de căldura care se acumulează pe parcursul unei zile toride, pentru că poate împiedica o mare parte a razelor de soare să pătrundă în interior, arată specialiștii Velux, într-un comunicat de presă.

Un rulou parasolar exterior reduce temperatura dintr-o încăpere cu până la 5 grade C. În plus, materialul din care este fabricat nu obstrucționează aportul de lumină naturală, iar tu te poți bucura de priveliștea împrejurimilor. În același timp, roleta exterioară, care nu este vizibilă din interior când nu este folosită, asigură protecție totală: oferind un control optim al climatului interior prin reducerea căldurii cu până la 94%, îmbunătățirea izolației termice, diminuarea zgomotului și protecția împotriva intrărilor prin efracție.

Rulouri opace pentru odihnă și somn

Cei care vor să diminueze lumina din mansardă pot alege un rulou opac, care are efect de întunecare și este disponibil în 24 de culori și modele diferite, fiind potrivit pentru orice amenajare. Rulourile opace de la VELUX sunt realizate din materialul certificat Oeko-Tex, care atestă garanția unui produs fără substanțe chimice nocive. În plus, șinele laterale din aluminiu sunt negre pe interior pentru a elimina orice reflexie a luminii.

Totodată, pentru cei care vor să se bucure de aerul proaspăt, pot monta pe conturul finisajului interior plasa VELUX împotriva insectelor. Când nu este folosită, aceasta se rulează integral în caseta superioară din aluminiu.

Montarea unui rulou interior VELUX nu are nevoie de un specialist. Orice fereastră, fie că face parte din noua generație sau dintr-una precedentă, are deja premontate dispozitive laterale de prindere a ruloului care asigură potrivirea perfectă și montarea ușoară a ruloului, în doar câteva minute, prin sistemul patentat VELUX Pick&Click!®. Toate rulourile decorative și parasolare sunt fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate, sunt rezistente la uzură și beneficiază de o garanție de trei ani.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: