Stiri Tech

Flex, primul abonament complet digital din oferta Vodafone

2 feb. 2021 2 min

Flex, primul abonament complet digital din oferta Vodafone

Reading Time: 2 minute

Vodafone România lansează Flex, primul abonament din oferta operatorului ce poate fi configurat și gestionat exclusiv digital.

Utilizatorii au posibilitatea să își modifice complet oferta existentă sau să adauge acesteia pachete cu minute și SMS-uri naționale și internaționale, precum și GB de internet mobil, dar și să oprească temporar abonamentul în funcție de nevoile punctuale de comunicare. Pe lângă flexibilitate și beneficii nelimitate, noile abonamente oferă acces utilizatorilor, indiferent de valoarea abonamentului, la rețeaua 5G a Vodafone România.

Mai mult, clienții care nu își vor putea plăti abonamentul într-o anumită lună vor putea continua să primească apeluri pe parcursul unei perioade de grație fără a fi deconectați.

”Totul este sub controlul clienților, la doar un click distanță. Aceștia au acces la un sistem simplu de plată online, având totodată posibilitatea de a își adapta sau schimba planul tarifar după necesități și fără a descoperi eventuale sume nedorite pe factură”, a declarat Mostafa El-Beltagy, Director Consumer Business Unit, Vodafone România.

Costuri și condiții

Abonamentele Flex oferă o experiență complet digitală prin intermediul aplicației My Vodafone. La finalul procesului de configurare a abonamentului, clienții vor primi noua cartelă SIM la adresa specificată. Controlul total al Flex este completat de modalitatea de plată exclusiv digitală. Astfel, utilizatorii au acces la un sistem de plată similar celui destinat serviciilor de video streaming, cu o recurență lunară ce poate fi modificată în orice moment în funcție de necesitățile utilizatorului.

Flex este disponibil utilizatorilor de servicii mobile din România, indiferent de rețeaua mobilă, fără perioadă contractuală, pentru un cost pornind de la 7 euro pentru 30 de zile. Spre exemplu, în cazul abonamentului Flex 9 clienții primesc 100GB de trafic de internet mobil, minute și SMS-uri naționale nelimitate, dar și 400 de minute și SMS-uri internaționale pentru doar 9 euro.

Pentru o perioadă de timp limitată, toți clienții care aleg un abonament Flex vor beneficia de o lună gratuită. Mai mult, în luna februarie, clienții pot beneficia de un discount de până la 100 de euro pentru o selecție de smartphone-uri Samsung.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: