Lifestyle Stiri

Cum puteti sustine proiectul „Alchimie”, al lui Marius Matache

apr. 1, 2016 < 1 min

Cum puteti sustine proiectul „Alchimie”, al lui Marius Matache

Reading Time: < 1 minut

Marius Matache, blogger cu doctorat in chimie si interpret acustic de indie & folk, lucreaza la al doilea album al sau, „Alchimie”, pentru realizarea caruia a apelat la crowdfunding pe o platforma proprie. Detalii despre proiect si felul in care il puteti sustine le gasiti pe platforma de crowdfunding a proiectului. Il mai puteti spriji pe Mache pana luni, 4 aprilie, sa atinga tinta de 4.000 de euro.

„Asaltul final al campaniei de crowdfunding se da in acest weekend. Suma stransa in acest moment este de 2.065 de euro. Unii vor spune ca nu e bine, pentru ca nu am strans cat ne-am propus (adica 4.000 de euro). Eu spun ca este bine, pentru ca nu sunt deloc bani putini, mai ales intr-o industrie muzicala in care paradigmele se schimba fundamental”, arata Marius Matache intr-o postare pe blogul personal. Perioada de contributii ar putea fi inclusiv extinsa cu 24 de ore, ca sa includa si ziua de luni, 4 aprilie.

Dupa „Hoinar prin piata Matache”, pentru albumul „Alchimie”, o poveste cu 11 capitole, Marius a decis sa colaboreze cu producatorul Victor Panfilov, care a contribuit la albumele unor muzicieni ca Nicu Alifantis, Alexandru Andries sau byron.

Banii adunati prin campania de crowdfunding vor fi folositi pentru multiplicarea discurilor, holograme, pentru evenimentele de lansare, bannere roll-up si spider, merchandising, postari sponsorizate pe Facebook, poate un videoclip, plus cheltuielile neprevazute ce vor aparea odata cu albumul.

Lasă un răspuns