BizRemote by certSIGN Business Companii Stiri

Cum s-a pregătit Mega Mall pentru redeschidere

11 iun. 2020 < 1 min

Cum s-a pregătit Mega Mall pentru redeschidere

Reading Time: < 1 minut

Mega Mall a primit Certificatul de Conformitate COVID-19 din partea Safe Shopping Centers (SSC), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, devenind astfel primul centru comercial din România care obține această acreditare. Pentru realizarea acestei acreditări, experții în managementul riscului au realizat un audit complex, și pentru examinarea măsurilor de siguranță au vizitat centrul comercial prin intermediul unui tur virtual transmis în timp real.

Mall-ul a implementat un set de măsuri suplimentare pentru protecția angajaților și a clienților. În prezent, a finalizat un  plan complex pentru siguranța vizitatorilor ce are în vedere reluarea activității mall-ului în totalitate. Planul vizează asigurarea distanțării sociale de minimum 2 metri și asigurarea dezinfectării constante a centrului comercial.

Printre măsurile implementate:  instalarea de totemuri cu dezinfectant pentru mâini, acționat pe baza unui mecanism automat, cu senzor pentru a fi folosit de fiecare client la accesul în clădire și în zonele aglomerate, aerisirea periodică a mall-ului, în mod natural, controlul traficului și al fluxurilor prin culoare de delimitare  în zonele unde se creează aglomerație și benzi de igienizare nanoseptice pentru zonele frecvent atinse. Purtarea măștii de protecție de către toți angajații și clienții este obligatorie, și s-au implementat măsuri pentru verificarea temperaturii de către personal avizat la fiecare intrare în mall. Pentru a preveni crearea aglomerațiilor în centrul comercial, va fi asigurată distanțarea socială de minimum 2 metri. În zona de food court, mesele și scaunele au fost reașezate astfel încât la o masă vor putea lua loc maximum 4 persoane. 

Odată cu redeschiderea mall-ului, măsurile de siguranță vor fi difuzate și pe noile ecrane LED amplasare în incinta centrului comercial. Acestea sunt dispuse pe patru coloane și oferă o suprafață de expunere de 119 metri pătrați. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: