Companii Stiri

Un nou concept de magazin Profi

7 aug. 2015 2 min

Un nou concept de magazin Profi

Reading Time: 2 minute

Profi inaugureaza sambata, 8 august, 11 magazine sub brandul LOCO, marcand astfel intrarea pe piata a noului concept de spatiu de retail pentru zonele rurale.

Cele 11 magazine se afla la Panticeu (Cluj), Aghiresu Fabrici (Cluj), Matca (Galati), Odobesti (Vrancea), Balan (Harghita), Tinca (Bihor), Segarcea (Dolj), Miercurea Nirajului (Mures), Lovrin (Timis), Gataia (Timis) si Anina (Caras Severin).

Lor li se vor adauga multe altele odata cu extinderea retelei PROFI care urmeaza sa ajunga la 500 de unitati la sfarsitul lui 2016 si sa creasca in continuare intr-un ritm de cel putin 100 de magazine pe an.

“Am testat indelung acest concept prin intermediul magazinelor noastre experimentale MINI si acum stim cum se prezinta formatul cel mai potrivit de comert civilizat care sa contribuie la imbunatatirea vietii localnicilor. Am denumit acest format LOCO”, a declarat Daniel Cirstea, directorul general al PROFI Rom Food.

Noutatea adusa de aceste magazine consta in adaptarea sortimentatiei la nevoile locuitorilor zonei in care functioneaza. Cele aproximativ 2500 de produse puse in vanzare in acest concept de magazin difera fata de cele din formatele Standard si CITY. Oferta LOCO cuprinde o serie de unelte si scule, butoaie, articole de gradina (furtun, galeata, sfoara),  textile, menaj si sticlarie. Varietatea produselor din gama celor pe care in mod normal localnicii si le produc oricum in propriile gospodarii, cum ar fi lactatele, branzeturile, legumele si fructele, este mai restransa. De asemenea, vor fi nelipsite obisnuitele produse marca proprie si cele achizitionate din tara sau importate doar de Profi, la preturi care pot fi si cu 40% mai mici decat cele similare ale brandurilor nationale.

La fel ca in toata reteua Profi,  la LOCO se regasesc si 10 produse cu adaos comercial zero, produse de baza, cum ar fi faina, ulei, oua, si altele.

Persoanelor de peste 60 de ani care decid sa isi faca gratuit un card de fidelitate Profi li se ofera in fiecare miercuri cate un alt produs cu o reducere de pret substantiala, in timp ce in fiecare zi de marti, in cadrul promotiei “Card oferta”, detinatorii de card Profi, indiferent de varsta, se pot bucura de anumite produse care, numai lor, le sunt vandute cu un pret mult mai mic.

La sfarsitul anului 2014, Profi era al 15-lea mare angajator din Romania si totodata cel mai mare angajator din vestul tarii. In prezent, reteaua se apropie de cifra de 8000 de angajati.

Reteaua Profi cuprinde 324 de magazine, in 154 de localitati rurale si urbane din toate judetele tarii si municipiul Bucuresti.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: