Antreprenori by eMAG BizRemote by certSIGN Stiri

Cum să îți găsești un loc de muncă cu un CV ca a lui Elon Musk

6 apr. 2020 < 1 min

Cum să îți găsești un loc de muncă cu un CV ca a lui Elon Musk

Reading Time: < 1 minut

Întreaga lume este afectată acum direct sau indirect de COVID-19. Pe tot globul, guvernele se străduiesc să reducă răspândirea virusului la un nivel în care sistemele de sănătate locale au o șansă, iar milioane de oameni își vor pierde în mod inevitabil locurile de muncă.

Compania Novorésumé vrea să ajute oamenii să-și găsească un loc de muncă, mai ales celor care au rămas fără, în această perioadă, sau care se confruntă cu situații dificile la actualul loc de muncă.

Cei care își caută pot accesa gratuit contul Premium (campanie valabilă până în 10 Aprilie) pe site-ul Novoresume și astfel pot avea un CV original. 

Novoresume este startup-ul creat la Copenhaga de trei foști studenți români. Început ca un proiect part-time, produsul care face CV-uri originale a ajuns astăzi la venituri de peste un milion de euro și la o creștere constantă.

Novoresume a fost lansat pe 22 februarie 2016 la Copenhaga de Andrei Kurtuy, Cristian Letai și Ștefan Polexe.

Au crescut rapid și au devenit virali pe internet, cu CV-uri făcute pentru Elon Musk sau Richard Branson. După popularitatea online a venit și maturizarea, iar în octombrie 2016 au lansat o versiune premium, care le aducea și primele venituri.

Novoresume este puternic în momentul de față în Statele Unite, Canada, India, Australia, Marea Britanie și Emiratele Arabe Unite. E un produs făcut pentru zone unde sunt comunități mari de oameni care vorbesc limba engleză. În perioada următoarea vor lansa varianta în daneză, dar și în germană, franceză, spaniolă, portugheză și română.

Credit foto: ID 48715578 © Rasmus Ursem | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: