Marketing Stiri

Inscrieri in Ingenius pana pe 31 martie

27 mart. 2015 < 1 min

Inscrieri in Ingenius pana pe 31 martie

Reading Time: < 1 minut

Ingenius, unul dintre cele mai noi proiecte ale Asociatiei Studentilor Economisti din Romania (ASER), se pregateste de a doua editie. Inscrierile in program se pot face pana la data de 31 martie, accesand www.ingenius.aser.ro

Proiectul, destinat studentilor care inteleg importanta experientei si a abilitatilor in domeniul advertisingului inca din timpul facultatii, se va desfasura timp de sase saptamani (4 aprilie – 14 mai) si va cuprinde atat de sesiuni teoretice, cat si practice, sustinute in cadrul catorva dintre cele mai cunoscute agentii de specialitate.

Prima parte a proiectului consta intr-o conferinta de deschidere, in cadrul careia, Sorin Psatta, director de comunicare integrata la Graffiti BBDO, Costin Radu, Managing Partner la The Geeks si Alexandru Cernatescu, CEO la Infinit Solutions, ii asteapta pe toti cei interesati de advertising sa descopere care sunt tendintele in materie de publicitate si sa afle noutati despre targetarea extrema, guerilla marketing sau social media.

A doua parte a proiectului se va desfasura sub forma a doua traininguri ce ii vor pregati pe participanti prin formarea unei baze de cunostinte generale in advertising, dar le va dezvalui si care sunt pasii pentru o campanie de comunicare reusita.

In perioada 22 – 28 aprilie sunt programate cinci intalniri, cu urmatoarele teme: “Strategie: intre clasic si neconventional”, “Tehnici de copywriting”, “Grafica publicitara”, „Digital si social media” si “Inovatie in advertising”.

Ultima etapa a proiectului consta in realizarea unei campanii publicitare. Dupa ce vor face cunostinta cu brieful primit de la un client real, cei 21 de finalisti, impartiti in echipe,  vor gandi campanii, care, la final, vor fi prezentate in fata unui juriu format din specialisti din agentiile de publicitate.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: