BizRemote by certSIGN Companii Stiri

Cum să ne păstrăm echilibrul mental

25 apr. 2020 2 min

Cum să ne păstrăm echilibrul mental

Reading Time: 2 minute

Este o perioadă foarte stresantă. Cu toții simțim anxietate, panică, stres care interferează cu viețile noastre zi de zi. Avem nevoie de sprijin terapeutic, care să ne ajute să trecem cu bine această perioadă dificilă.

Din acest motiv, Boiron a lansat , un proiect online de susținere a comunității prin acțiuni de combatere a stresului și anxietății cu suport terapeutic. Acțiunile se vor desfășura live în perioada aprile-mai, pe pagina de facebook Pagina de Psihologie și vor fi susținute de psihoterapeuții Gáspár György, Diana Stănculeanu, Raluca Anton şi Sabina Strugariu.

„Specialiștii în sănătate emoțională, psihologii și psihiatrii spun că această perioadă de izolare vine cu temeri pe mai multe niveluri, temeri care duc la stări de anxietate, panică și stres. În acest context grefat de modificările realităţilor actuale şi a relaţiilor care ne înconjoară, dorim să ajutăm şi să fim un real sprijin în susținerea comunităţii.  Ne propunem ca împreună cu psihologi să oferim suport terapeutic şi să îi ajutăm pe cei care au nevoie să îşi mențină în echilibru – starea de bine generală”, a menționat Boiron România pe site-ul companiei.

Cei 4 psihoterapeuți vor intra live în fiecare săptămână pe Pagina de Psihologie cu toţi cei care simt că au nevoie de susţinere în restabilirea echilibrului în această perioadă de izolare. Aceștia vor vorbi despre stres, anxietate și depresie, despre gestionarea emoțiilor, despre nevoile și transformările emoționale actuale și vor răspunde la întrebările interlocutorilor.

Următoarele întâlniri au loc pe 30 Aprilie, când ne întâlnim cu Raluca Anton de la ora 20:00, iar pe 7 Mai,  Sabina Strugariu ne va dezvălui, începând cu ora 20:00, alte modalități de a gestiona stările de panică și anxietate.

Raluca Anton este psihoterapeut specialist, format în terapie cognitiv-comportamentală, și a obţinut titlul de doctor în psihologie în cadrul Universității „Babeș-Bolyai“ din Cluj-Napoca, Departamentul de Psihologie Clinică și Psihoterapie.

Pasionată de televiziune, colaborează din anul 2011 cu Look TV, unde realizează emisiunea „Jurnal de psiholog“. În prezent este managing partner la PsyLife Clinic și susține cursuri de formare profesională continuă pentru specialiștii interesați de domeniul psihologiei și psihoterapiei, fiind acreditată și ca supervizor de către Colegiul Psihologilor. Are numeroase participări la conferințe și lucrări publicate în reviste cu impact la nivel internațional (Journal of Evidence-Based Psychotherapies, International Journal of Psychology,etc.

Sabina Strugariu este psiholog și psihoterapeut integrativ, contributor la paginadepsihologie.ro.

Credit foto: ID 119413825 © Katarzyna Bialasiewicz | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: