fbpx
Companii

Cum scazi temperatura în mansardă?2 min

26/06/2017 1 min read

author:

Cum scazi temperatura în mansardă?2 min

Reading Time: 1 minut

VELUX România lansează, pe perioada verii, o nouă campanie concurs desfășurată pe www.povestidinmansarde.ro, prin care își răsplătește clienții fideli, cu ocazia aniversării a 20 de ani pe piața locală.

Campania de vară vizează un climat interior cât mai răcoros, prin folosirea rulourilor parasolare exterioare în mansardele cu ferestre VELUX, parasolare care pot face diferența în zilele cu temperaturi ridicate, deoarece creează un climat interior optim, contribuind la scăderea temperaturii din mansardă cu până la 5 grade C.

“Pe perioada verii, când temperaturile cresc, accesoriile precum rulourile parasolare exterioare sunt aliații posesorilor de ferestre de mansardă VELUX pentru că se comportă ca un scut împotriva căldurii. Gama noastră de accesorii cuprinde o serie completă de produse destinate celor care vor să își protejeze eficient mansarda fie de căldura verii, fie de lumina strălucitoare a soarelui, fie de insectele nedorite”, spune Noemi Ritea, Director General VELUX România.

Parasolarul, soluția împotriva căldurii

Concursul se desfășoară pe site-ul www.povestidinmansarde.ro, unde utilizatorii trebuie să încarce imagini cu propriile mansarde echipate cu ferestre VELUX. Săptămânal, în perioada 26 iunie – 31 august va fi extras câte un câștigător care va primi cadou un set format dintr-un radio șic, multifuncțional și un ventilator cool.

La finalul concursului, pe 31 august, va avea loc extragerea finală, premiul acestei extrageri constând în rulouri parasolare potrivite ferestrelor VELUX.

Ruloul parasolar VELUX, rezistent la intemperii, te protejează de căldura din mansardă pentru că filtrează razele soarelui înainte ca ele să atingă geamul. Prin urmare, sticla nu se mai încălzește, iar efectul este de reducere a temperaturii interioare cu până la 5 grade C. În plus, materialul din care este fabricat fiind transparent, te poți bucura de priveliștea împrejurimilor.

Rulourile decorative și parasolarele VELUX sunt disponibile la distribuitorii autorizați din toată țară, precum și în magazinul online www.veluxshop.ro, unde livrarea este gratuită.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *