Companii Stiri

18 noiembrie, cel mai mare Black Friday de până acum

19 oct. 2016 < 1 min

18 noiembrie, cel mai mare Black Friday de până acum

Reading Time: < 1 minut

Ziua cu cele mai multe reduceri din an, Black Friday, va avea loc pe 18 noiembrie. La eveniment, vor participa peste 2.000 de magazine listate pe eMAG Marketplace şi vor putea fi cumpărate peste 1 milion de produse, dintr-o gamă foarte variată: de la produse electronice şi IT la îmbrăcăminte şi cosmetice, de la articole sportive la produse de mobilier.

Black Friday a cunoscut o mare dezvoltare, pe parcursul celor şase ediţii. Volumul de produse puse la dispoziţia clienţilor, în perioada Black Friday de anul acesta s-a dublat comparativ cu anul trecut. La fel şi numărul de comercianţi care participă la eveniment.   

“Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de până acum. Atunci putem să oferim clienților eMAG cele mai bune oferte de preț și un moment de care să se bucure toată familia”, declară Tudor Manea, General Manager, eMAG România.

Ofertele vor acoperi produse din categorii diverse: televizoare, telefoane mobile, tablete și laptopuri, produse IT, produse smart (brățări, smartwatch-uri), frigidere, mașini de spălat, produse pentru copii, îmbrăcăminte și încălțăminte, cosmetice, produse pentru casă și grădină, articole sportive, produse și accesorii pentru masină, mobilă.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: