Business Management Stiri

Cum schimbă pandemia spațiile de lucru (galerie foto)

16 oct. 2020 2 min

Cum schimbă pandemia spațiile de lucru (galerie foto)

Reading Time: 2 minute

Un proiect fotografic realizat de furnizorul global de spații flexibile Mindspace ilustrează rezultatele unui studiu despre cum spațiile de lucru vor fi schimbate de pandemie.

Intitulat ”Can’t Touch This”, proiectul fotografic interpretează și ilustrează răspunsurile a 1.000 de membri din Europa și Statele Unite referitoare la viitorul spațiilor de lucru. Cu locații în toată lumea, din San Francisco până în Tel Aviv, Mindspace a avut posibilitatea de a observa de aproape impactul pe care criza sanitară îl are asupra muncii.

Printre rezultatele studiului ‘Back to the Office’, publicate în această vară, Mindspace a descoperit că principala îngrijorare referitoare la revenirea în spațiile de lucru în timpul pandemiei de COVID-19 este utilizarea grupurilor sanitare, urmată de temerea legată de colegii care nu iau în serios distanțarea socială. În România, când vine vorba despre întoarcerea la birou, utilizarea grupurilor sanitare este de asemenea o grijă principală (35,3%), aceasta situându-se la același nivel cu drumul către birou și înapoi spre casă (35,3%).

Mindspace are 31 de spații de birouri în 16 orașe și 7 țări din Europa și SUA.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: