Antreprenori by eMAG Stiri

Cum se extinde o clinică dentară la nivel național

16 mart. 2018 < 1 min

Cum se extinde o clinică dentară la nivel național

Reading Time: < 1 minut

Rețeaua clinicilor dentare Victoria a realizat o cifră de afaceri de 1,5 milioane de euro în 2017, în creștere cu 20% față de anul precedent, și continuă investiția pentru extinderea la nivel național.

Compania a investit peste o jumătate de milion de euro în clinica din București și estimează că va recupera investiția în aproximativ cinci ani. Clinca a ajuns la un flux anual de peste 1.000 de pacienți, iar la nivel național, rețeaua are 10.000 de pacienți.

Anul acesta, a fost deschisă o nouă clinică în Slatina, cu investiție de 400.000 de euro, care își propune să trateze peste 1.000 de pacienți până la finalul anului.  

O mare parte a investiției în rețeaua clinicilor dentare Victoria este reprezentată de opțiuni precum imprimarea 3D, tehnologia CAD/CAM, utilizarea microscopului și a programelor de estetică dentară. Investiții au fost de asemenea alocate în sisteme precum radiografia panoramică și CT în cadrul fiecărei clinici pentru a reduce timpul petrecut în cabinetul medical, dar și pentru iar pentru a obține rezultate optime de maxim 5 – 6 consultații per tratament. 

În afară de București și Slatina, compania deține clinici dentare în Pitești și Râmnicu Vâlcea.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: