Companii Stiri

Cupă pentru fanii FIFA20

10 apr. 2020 2 min

Cupă pentru fanii FIFA20

Reading Time: 2 minute

Între 15 – 19 aprilie Electronic Arts organizează cupa „EA Sports FIFA20”, un eveniment care reunește comunitatea fotbalistică prin inițiativa „Stay Home, Play Together”

Electronic Arts  și FIFA anunță organizarea cupei “EA Sports FIFA 20 Stay and Play”, parte a inițiativei „Stay Home, Play Together”, care încurajează promovarea conținutului creativ, a transmisiunilor live și alte activități conexe gaming-ului, toate menite să unească jucătorii din comunitățile de gaming, în siguranță, din interiorul propriilor domicilii. 

Cupa va reuni 20 dintre cele mai cunoscute și de tradiție cluburi din Europa, care se vor duela în FIFA 20 între 15 și 19 aprilie. La turneu vor participa fotbaliști profesioniști nominalizați de fiecare club participant, printre care Ajax Amsterdam, AS Roma, Chelsea, FC Copenhaga, Liverpool, Porto, Real Madrid și altele.

„Prin organizarea Cupei “EA SPORTS FIFA 20 Stay and Play”, ne dorim să aducem împreună comunitățile de fotbal din întreaga lume, permițându-le milioanelor de fani din toată lumea să poată trăi bucuria și emoția de a-și urmări clubul și fotbalistul preferat – cu atât mai mult acum, în condițiile de distanțare socială. Prin inițiativa ‘Stay Home, Play Together’ ne-am propus să ajutăm oamenii din toată lumea să găsească noi modalități de a socializa prin intermediul jocurilor. În plus, acordăm un sprijin financiar menit să producă un impact pozitiv în viețile oamenilor, în aceste vremuri dificile”, a declarat Andrew Wilson, CEO Electronic Arts.

Parte a Cupei și a inițiativei “Stay Home, Play Together”, Electronic Arts va dona un milion de  dolari organizației Global Giving, pentru a susține eforturile continue de luptă împotriva COVID-19. De asemenea, competiția va oferi variante prin care fanii și spectatorii partidelor să poată dona și susține, la rândul lor, eforturile globale de combatere și stopare a răspândirii COVID-19. Această donație se adaugă celor pe care FIFA, parteneră a Cupei “FIFA 20 Stay and Play”, le-a făcut deja către alte organizații caritabile care luptă împotriva COVID-19.

„În aceste vremuri fără precedent, vedem mai mult ca oricând cum oamenii își unesc forțele pentru a găsi noi modalități de a se implica în fotbal. Este încurajator să oferim experiențe reale prin intermediul partenerilor noștri de la EA. Ne dorim nu doar să sprijinim eforturile de combatere a coronavirusului, ci și să oferim mai multe posibilități fanilor fotbalului de a se conecta, în săptămânile următoare, cu sportul pe care îl iubesc atât de mult”, a spus Simon Thomas, Chief Commercial Officer, FIFA.

Competiția va putea fi urmărită pe canalul EA SPORTS FIFA Twitch, iar jucătorii care își asociază contul de Twitch și contul de utilizator EA vor putea fi răsplătiți cu premii FIFA Ultimate Team 20.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: