fbpx
Companii

Cum arată noul depozit eMAG? (video)1 min

10/11/2018 2 min read

Cum arată noul depozit eMAG? (video)1 min

Reading Time: 2 minute

Cu o suprafață de 126.000 de metri pătrați, cât 20 de terenuri de fotbal, și o capacitate de 2 milioane de produse voluminoase mari și medii, noul depozit eMAG este cel mai mare de acest gen Sud-Estul Europei. Depozitul are o lungime de 600 de metri și o lățime de 200 de metri, iar terenul pe care este amplasat are 60 ha. Parcarea permite încărcarea a 55 de tiruri în mod simultan, iar produsele de Black Friday vor fi ajunge la clienți în maximum 12 zile de la plasarea comenzii pe site.

”Estimăm că 70% din comenzi vor fi predate curierilor în primele cinci zile după Black Friday, urmând ca până la 8-9 zile toate produsele să fie predate curierilor, iar în umătoarele două zile ar trebui să ajungă la cliențo”, estimează Alexandru Niculescu, Vicepreședinte Operațiuni la eMag.

Noul depozit eMAG văzut din elicopter: 

Noul depozit are o capacitate de procesare a aproximativ 10.000 de colete pe oră și din acesta pleacă produse nu numai către clienții din România, ci și din Ungaria și Bulgaria.

Anul acesta de Black Friday, cu o capacitate de 155.000 de colete pe zi se va încărca un TIR la fiecare 10 minute. eMAG estimează vânzări de aproximativ 400 de milioane de lei de Black Friday.

Investiția pentru deschiderea acestui depozit s-a ridicat la 65 de milioane de euro.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *