Companii Stiri

Curse mai ieftine prin Bucuresti cu Uber Weekend Destinations

7 iul. 2016 < 1 min

Curse mai ieftine prin Bucuresti cu Uber Weekend Destinations

Reading Time: < 1 minut

Uber te trimite in mai multe locuri de petrecut timpul liber din Bucuresti prin Uber Weekend Destinations: o serie de destinatii de week-end unde utilizatorii Uber vor beneficia de un discount de 20% la toate cursele catre si dinspre acele locuri, precum si de produse din partea casei sau reduceri la destinatie.

Destinatiile de weekend recomandate de Uber pana acum sunt Coftale, Hard Rock Cafe, JourneyPub, Social1, Stadio, No Exit escape rooms si Orhideea Health & Spa. Uber va actualiza pe toata durata campaniei lista destinatiilor de weekend recomandate cu alte restaurante, terase, baruri, cluburi, piscine, sali de fitness sau orice alt loc unde utilizatorii pot avea o experienta deosebita alaturi de familie sau prieteni.

Lista destinatiilor de weekend recomandate de Uber si a beneficiilor oferite din partea casei, pe blog. Tot aici se poate regasi codul promotional corespunzator destinatiei alese, ce trebuie introdus in aplicatie.

Campania este valabila pana pe 31 august 2016, pentru toti utilizatorii, sambata si duminica, în limita a 30 de curse pentru fiecare utilizator.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: