Finanțe Stiri

Asigurări de călătorie emise odată cu biletul de avion

15 mai 2018 2 min

Asigurări de călătorie emise odată cu biletul de avion

Reading Time: 2 minute

Omniasig Vienna Insurance Group și compania aeriană românească Blue Air au încheiat un parteneriat prin intermediul căruia toți cei care își cumpără bilete de avion pe website-ul Blue Air pot achiziționa și o poliță Omniasig de asigurare a călătoriei, Safe Travel Protect, anunță compania, într-un comunicat de presă.  

Mihai Tecău, Președinte Directorat Omniasig VIG

“Dezvoltarea Omniasig înseamnă și extinderea către noi zone de servicii de asigurare, pentru a oferi valoare adăugată unor noi categorii de clienți, evoluând astfel prin adaptarea la noi așteptări și cerințe. Astfel, suntem onorați să demarăm acest parteneriat cu Blue Air, o companie aeriană extrem de importantă în România. Apreciem în mod deosebit deschiderea Blue Air de a facilita accesul clienților săi la servicii de asigurare a călătoriei, aceasta fiind o dovadă clară de responsabilitate față de călătorii săi”, a declarat Mihai Tecău, Președinte Directorat Omniasig Vienna Insurance Group.

“Situațiile neprevăzute se pot ivi oricând. Dar stă în puterea fiecăruia dintre noi să alegem cele mai bune instrumente care să ne protejeze”, a spus Gheorghe Răcaru Director General Blue Air.

Noua poliță de asigurare a călătoriei special destinată clienților Blue Air oferă protecție în fața unei game foarte largi de riscuri ce pot afecta buna desfășurare a unei călătorii, arat[ compania, într-un comunicat de presă. Printre acoperirile principale ale Safe Travel Protect se numără:

  • Asistența medicală de urgență în cazul producerii unui accident sau a unei îmbolnăviri
  • Accidente persoane
  • Pierderea, distrugerea, avarierea și întârzierea bagajelor
  • Răspunderea civilă a asiguratului pentru prejudiciile înregistrate de terţe persoane
  • Daune survenite în timpul călătoriei în legătură cu documentele de identitate / paşaportul, documentele autovehiculului personal, cardurile bancare, biletele de transport
  • Întreruperea călătoriei
  • Ratarea plecării
  • Tranzacții frauduloase efectuate cu cardul bancar al asiguratului, pierdut sau furat în timpul călătoriei
  • Franșiza Casco Rent a Car – acoperă, în limita sumei asigurate, partea din daună suportată de către asigurat (franşiza), în baza unei poliţe de asigurare Casco încheiată pentru autovehiculul închiriat în timpul călătoriei, în cazul unui accident de circulație sau în caz de furt.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: