Antreprenori by eMAG Business Stiri Tech

Cursuri gratuite de tehnologie, TechTalent Growth

4 nov. 2020 < 1 min

Cursuri gratuite de tehnologie, TechTalent Growth

Reading Time: < 1 minut

Cursurile de tehnologie TechTalent Growth vor debuta în data de 9 noiembrie, cursuri susținute de formatori cu o vastă experiență în traininguri și cursuri IT, organizate de ANIS, Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii.

Cursurile se vor desfășura online pe platforma LMS (Learning Management System), proiect cu finanțare europeană.

„Invităm companiile IT din județele eligibile să se înscrie în programul TechTalent Growth pentru a crește nivelul de pregătire a angajaților, sporindu-și astfel competitivitatea și capacitatea de inovare. România are nevoie de specialiști tech bine pregătiți pentru a râmâne relevantă în contextul pieței europene IT”, a declarat Gabriela Mechea, Director Executiv ANIS.

Cine poate să participe

Programul se adresează angajaților companiilor de IT din județele Argeș, Bihor, Brașov, Cluj, Constanța, Dolj, Galați, Iași, Mureș, Sibiu, Suceava, Timiș. Acestea trebuie să se încadreze în segmentul IMM. Astfel, cifra de afaceri nu trebuie să depășească 50 de milioane de euro pe an, iar companiile să aibă nu mai mult de 250 de angajați. Un angajat poate participa la un singur curs.

Companiile pot opta pentru formarea angajaților selectând cele mai potrivite cursuri dintre cele cinci disponibile în program: Programare (DevOps și Java), Baze de Date, Web design, toate la nivel avansat, și un Curs de formare Data Protection Officer (DPO). Toate cursurile sunt certificate ANC. Este încurajată participarea la cursuri și a persoanelor cu vârsta de peste 55 de ani. Informații suplimentare referitoare la durata fiecărui curs în parte, agenda și curricula acestora, precum și formularul de înscriere se regăsesc pe pagina: anis.ro/techtalentgrowth/

Participarea la cursuri este gratuită, toate costurile implicate fiind asigurate din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: