Customer Innovation Center 3M Romania

3M Romania a lansat la Bucuresti unul dintre cele mai importante proiecte de educatie de business din Europa  – Customer Innovation Center. 

La evenimentul de lansare au luat parte si Excelenta Sa, dl.Hans G.Klemm, Ambasadorul S.U.A. in Romania, si domnul Dragos Pislaru, consilier de stat in cadrul Cancelariei Primului Ministru.

“A fost o munca uriasa in spate pentru care ii multumesc intregii echipe. Daca adaugam la asta si valoarea investitiei – aproximativ 300.000 euro – si ne uitam si la rezultat, e destul de usor sa afirmam ca este cu adevarat ceva unic in peisajul de business din Romania”, a declarat Catalin Velescu, Director General al 3M Romania. 

“Noul Centru ar trebui sa ofere o experienta dinamica clientilor si intelegere a ceea ce compania 3M ofera in prezent si va dezvolta pe viitor. Produsele noastre imbunatatesc starea de sanatate a pacientilor internati in spitale, cresc eficienta in industrie, ofera siguranta si protejeaza viata muncitorilor, cresc siguranta drumurilor publice. Acest centru arata angajamentul 3M de a imbunatati viata romanilor”, a declarat Bernard Cicut, Vicepresedinte 3M CEEMEA.

3M Romania este filiala locala a corporatiei  3M (Minesota Minning & Manufacturing) cu sediul in St. Paul, Minesotta, S.U.A. Compania detine un portofoliu de peste 50.000 de produse si 2.500 de patente recunoscute la nivel mondial. Cu o cifra de afaceri de 31,8 miliarde de dolari, compania 3M are 89.000 de angajati in toata lumea si opereaza in peste 70 de tari. In Romania este prezenta din 1986 si activeaza pe numeroase piete, precum: energie si telecomunicatii, petrol, gaze si industria miniera, transporturi, sanatate, consumabile de birou si bunuri de consum, siguranta si protectia bunurilor si persoanelor, materiale pentru industria publicitara si semnalizare rutiera.