Management Stiri

Daiana Stoicescu lanseaza “Towards Coaching Mastery”

10 mai 2016 < 1 min

Daiana Stoicescu lanseaza “Towards Coaching Mastery”

Reading Time: < 1 minut

Daiana Stoicescu, Executive Coaching (PCC) Coach, mentor coach & coach trainer si board chair & vicepresedinte la Federatia Internationala de Coaching-ICF Romania, lanseaza pe 24 mai un program intensiv de dezvoltare pentru coachii profesionisti, intitulat “Towards Coaching Mastery”. Ea va realiza programul impreuna cu doi coachi globali. Intalnirile sunt saptamanale, iar sesiunea de evenimente se incheie pe data de 23 iunie.

Dedicat coachilor care sunt deja in formare si isi doresc sa devina din ce in ce mai buni, programul intensiv de 20 de ore are un impact puternic asupra acestora si ii ajuta sa obtina cele 10 ore de Mentor Coaching necesare pentru depunerea dosarului de acreditare la Federatia Internationala de Coaching, cat si ore de supervizare necesare pentru a aprofunda abilitatile de coach profesionist.

“Distinctia dintre mentor coaching si supervizare apare tot mai mult in discutiile globale si ne-am gandit ca este o conversatie care merita sa fie tratata ca atare si sa i se ofere importanta cuvenita,” a declarat Daiana Stoicescu.

Programul se desfasoara atat in grupuri, cat si in sesiuni unul-la-unul, si creste cu rapiditate abilitatile coachilor. In plus, se desfasoara sub cerintele ICF Mentor Coaching si ofera si 20 de ore (CCEU) necesare pentru recertificare.
Pentru mai multe informatii privind programul puteti accesa pagina oficiala a evenimentului: http://www.towardscoachingmastery.com.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: