Companii Stiri

Porti Deschise la Fabrica Bergenbier din Ploiesti

7 oct. 2015 2 min

Porti Deschise la Fabrica Bergenbier din Ploiesti

Reading Time: 2 minute

Bergenbier organizeaza sambata, 10 octombrie, Ziua Portilor Deschise la fabrica de bere din Ploiesti. Cu ocazia evenimentului, toti cei care doresc sa viziteze fabrica Bergenbier au la dispozitie, in Ploiesti, un autobuz gratuit, ce va pleca din ora in ora, incepand cu ora 9:30, de vizavi de statia Coreco, Halele Centrale sau sunt asteptati direct la fabrica, la poarta principala, anunta compania, intr-un comunicat de presa.

In timpul desfasurarii unui tur de fabrica, berarii Bergenbier le vor arata si le vor explica vizitatorilor care sunt etapele prin care trec ingredientele naturale, folosite in realizarea berilor de calitate. Astfel, turul va incepe cu cateva detalii despre ingrediente si procesul tehnologic, urmand ca apoi vizitatorii sa fie condusi in fabrica de catre ghizii lor – maestrii berari Bergenbier, unde vor intelege mai bine procesul de producție al berii si vor trece pas cu pas prin toate etapele de producție ale acesteia.

Pe parcursul traseului, experiența deosebita a vizitarii fabricii va fi presarata cu numeroase momente surpriza, menite sa introduca oaspeții in fascinanta lume a berii si a marcilor produse de Bergenbier S.A. in Ploiesti.

„Pentru o zi, deschidem larg portile fabricii de bere Bergenbier pentru toti cei care doresc sa ne viziteze. Oaspetii nostri vor putea descoperi aici modul in care producem beri romanesti, cehesti, germane si belgiene, respectand intocmai rețetele internaționale ale berilor, orasul Ploiesti fiind locul din care pleaca catre toata țara marci de bere foarte iubite de catre toți romanii. Pe 10 octombrie, asteptam toti doritorii la «Zilele Portilor Deschise», alaturi de care abia asteptam sa ciocnim un pahar ca intre prieteni”, declara Marius Pirvu, directorul fabricii Bergenbier.

Portile fabricii se vor deschide la ora 9:30, cand va avea loc pentru primul tur, iar ultimul tur se va organiza la ora 18:30.

In fabrica de bere de la Ploiesti, Bergenbier S.A. produce 6 marci de bere, fiecare cu istoria si reteta ei: Bergenbier, cu specialitatile sale – Bergenbier Fara Alcool, Bergenbier Fresh Grapefruit, Bergenbier Fresh Lemon, Bergenbier Fresh Grapefruit Fara Alcool, Bergenbier Fresh Soc, Noroc, Staropramen, Beck’s, Beck’s Green Lemon, Stella Artois, Stella Artois N/A si Lowenbrau.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: