Lifestyle Stiri

the date. sărbătorește un an de la lansare cu o petrecere pe rooftop-ul Promenada

19 mai 2017 < 1 min

the date. sărbătorește un an de la lansare cu o petrecere pe rooftop-ul Promenada

Reading Time: < 1 minut

Cu ocazia aniversării de un an, pe 26 mai, seria de petreceri marca the date. sărbătorește cu un eveniment în gradina urbană de pe Promenada Mall.

the date. este un brand de petreceri exclusiviste conceput special pentru amatorii de going out premium din București. Conceptele petrecerilor the date. sunt insiprate din ultimele trenduri de evenimente din afară și aduse pentru prima dată la noi în țară. Fiecare petrecere are câte o temă și locație diferită. De această dată, ,,Are you ready for the summer?” este petrecerea cu care se deschide sezonul estival și care promite experiențe inedite participanților.

Petrecerea de aniversare va avea loc în aer liber pe rooftop-ul Promenada și va găzdui peste 2.000 de participanți. Aceștia vor lua parte atât la cel mai cool spectacol de lumini și lasere, cât și la un show live de trompetă. Amenajarea de poveste a spațiului este marca KOON.

,,Nu am ales întâmplător aceeași locație. Ne-am dorit ca petrecerea de aniversare a unui an the date. să aibă loc acolo unde am început. Aici a fost prima întâlnire the date., așa că ne-am întors cu mai multă experiență, entuziasm și entertainment.’’, spune fondatorul brandului, Vlad Mihălăchioiu

Accesul la petrecere este diferit față de edițiile anterioare. Dacă până acum se intra cu brățară, de această dată organizatorii au gândit bilete cu zone diferite (Diamond Circle și Normal Circle), în funcție de dorințele oaspeților.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: