fbpx
Companii Stiri

De la proprietar la cumparator, via directimo.ro1 min

24/06/2016 < 1 min read

author:

De la proprietar la cumparator, via directimo.ro1 min

Reading Time: < 1 minut

Cei care isi doresc o locuinta pot avea acces direct la furnizorii ofertelor – proprietari, dezvoltatori sau agentii imobiliare cu oferte exclusive – prin intermediul portalului imobiliar directimo.ro.

directimo.ro este un portal de imobiliare care isi propune sa democratizeze piata rezidentiala locala, cumparatorii primind acces la sursa directa a fiecarei proprietati: aproximativ 70% de la proprietari, peste 20% de la dezvoltatori si pana in 10% de la agentii imobiliare cu oferte exclusive”, arata reprezentantii portalului, intr-un comunicat de presa.

Directimo.ro eficientizeaza intregul proces de cumparare si scade substantial efortul de tranzactionare: timpul necesar achizitiei se reduce datorita eliminarii vizitelor inutile de proprietati nerelevante, prin prezentarea organizata a pietei de oferte unice-neduplicate, cu detalii complete si actualizate. In plus, prin accesul direct la sursa ofertei, clientul beneficiaza de pretul minim.

„Propunem un marketplace dedicat cumparatorului si echidistant fata de furnizorii ofertelor unice: proprietari, dezvoltatori sau agentii imobiliare cu oferte exclusive. Credem cu tarie intr-o piata rezidentiala transparenta cu servicii etice si calitative si in evolutia pietei de servicii de la intermediere catre reprezentare”,  a declarat Matei Malos, co-fondator directimo.ro.

Directimo.ro este o evolutie a proiectului HomeFinders, primul serviciu imobiliar local specializat in reprezentarea cumparatorului, care incepand cu februarie 2011 a cumulat mii de intalniri de consultanta si sute de tranzactii de reprezentare a cumparatorului.

In spatele proiectului se afla o echipa de oameni tineri si entuziasti, cu experienta de peste 10 ani in real estate, cu background solid in strategie si tehnologie.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *