fbpx
Stiri

Evenimentul „playful” din mediul de afaceri ajunge la a IV-a ediție2 min

04/10/2018 2 min read

Evenimentul „playful” din mediul de afaceri ajunge la a IV-a ediție2 min

Reading Time: 2 minute

Revista HR Manager organizează pe 11 octombrie cea de-a IV-a ediție a HR [PLAY] Tech Workout, evenimentul „playful” din mediul de afaceri local, un maraton de învățare cu regulament, provocări și premii specifice unei antrenament de anduranță.

Evenimentul vine cu noi provocări pentru managerii în Resurse Umane. Ultimele tendințe și soluții în recrutare, metode de engagement, comp&ben, tehnologie de HR, training, well-being devin personajele unui joc de învățare dinamic și antrenant, susținut de tehnologiile care au devenit deja o a doua natură pentru noi toți: tablete, telefoane mobile, gadgeturi de realitate virtuală.

Directorii de HR aflați în juriu, vor avea ocazia să contribuie la profesionalizarea comunității HR, prin împărtășirea experienței lor acumulate de-a lungul parcursului profesional.

Audiența va fi formată din 140 – 150 profesioniști din resurse umane: manageri și specialiști HR din toate industriile, Talent Manageri, Recruitment Manageri, OD Manageri, EE Manageri, L&D Manageri.

Îmbinăm tehnicile HR cu distracția în cele 4 zone de conținut pe care le-am pregătit, unde se vor desfășura câte 4 runde de joc, cu prezentări, paneluri și provocări inedite pentru 140 de factori de decizie si profesioniști din resurse umane.

  • Driving team performance through technology
  • Hold on to your talents
  • Is there a future for HR Tech?
  • Focus on People and Culture

Printre antrenorii de anul acesta sunt: Alexandra Olteanu, Managing Director, All To Know; Răzvan-Gabriel Zaharia, Wellness Specialist SmartExperience, Psiholog, Psihoterapeut; Ionel Păun, Proficient English Trainer, IH Bucharest; Mihai Stanca, Managing Director, HR Sincron; Simona Popovici, Group Human Resources Director KMG International, Rompetrol; Marius Mardale, HR Manager, Gebruder Weiss; Marius Ciurariu, Director HR, Provident; Luiza Banyai, Manager Departament Dezvoltare Organizațională, Enel  și alții.

Mai multe detalii legate de participare şi înscrieri puteţi afla de pe site-ul evenimentului  http://www.hrtech.ro/.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, o puteți contacta pe Laura Gheboianu, telefon: 0726 768 079 sau pe email la evenimente@cariereonline.ro

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *