Marketing Stiri

De trei ori GAV

6 feb. 2015 < 1 min

De trei ori GAV

Reading Time: < 1 minut

Agentia GAV anunta extinderea echipei cu trei noi persoane. Gabriel Coman este noul senior copywriter, Ennifer Anefi se alatura echipei in calitate de copywriter, iar Eugen Soineanu este New Business Director.

GAV
Gabriel Coman, Ennifer Anefi si Eugen Soineanu

Gabriel Coman este absolvent al Facultatii de Comunicare si Relatii Publice, are 10 ani de experienta in agentii precum Friends, Leo Burnett sii Brands&Bears.

Ennifer Anefi a lucrat anterior in McCann si este absolventa a Scolii ADC*RO.

Eugen Soineanu a intrat in zona comunicarii in urma cu 8 ani. Dupa 4 ani in publicitate a lucrat la Opel Romania (Marketing Communication Specialist) si apoi la Ford (Marketing Communication Manager). Este absolvent al Universitatii Bucuresti, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, unde a obtinut diploma de licenta si de master.

 Agentia independenta GAV, content accelerator, si-a inceput activitatea in anul 2003, impreuna cu primul atelier de marketing cultural din Romania, balkanski, ambele fondate de Lucian Georgescu. Din portofoliul de clienti GAV fac parte: Bosch, Edenred, Ewopharma, Intersport, Kwizda, Mercedes Benz, Newlook, Selgros, TIFF.

GAV este membra Interpartners Worldwide – Independent Advertising Agencies Group.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: