MarComm Marketing Stiri

Decathlon recondiționează produsele în teste și le vinde la preț redus

5 iul. 2020 < 1 min

Decathlon recondiționează produsele în teste și le vinde la preț redus

Reading Time: < 1 minut

Începând cu 1 iulie, Decathlon a lansat programul ”Produse ALTFEL” prin care încurajează achizițiile sustenabile prin prelungirea duratei de viață a echipamentului sportiv.

Ce înseamnă noul program?

”Produsele ALTFEL” sunt produse recondiționate ce primesc o a doua șansă, după ce au fost deja testate sau utilizate de către un alt client, în această categorie fiind incluse produse cu defect vizual minor, produsele TEST (produse testate de către clienți) și modele de prezentare. Înainte de a primi eticheta de “Produse ALTFEL”, acestea sunt supuse unei verificări și, dacă este cazul, unei recondiționări sau igienizări.

Aceste produse sunt disponibile pe tot parcursul anului în magazinele indicate pe Decathlon Second Hand, semnalizate la raft cu eticheta ”Produs ALTFEL”. Lista completă a produselor este prezentată pe același site, dar pentru a le cumpăra este necesară prezența în magazinul Decathlon în oferta căruia se găsește. Produsele ALTFEL se comercializează la prețuri reduse.

La nivel național, Dechathlon are o rețea de 27 de magazine, la care se adaugă platforma online. Prin campaniile ”Produse Altfel”, Trocathlon și Atelier, retailerul încurajează reutilizarea și revalorificarea echipamentului sportiv prelungind durata de viață a acestuia. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: