Stiri Tech

Xperia 5 II, cel mai compact smartphone Sony cu tehnologie 5G

22 sept. 2020 2 min

Xperia 5 II, cel mai compact smartphone Sony cu tehnologie 5G

Reading Time: 2 minute

Sony a prezentat oficial Xperia 5 II, cel mai compact telefon Xperia cu tehnologie 5G, un terminal care împrumută multe caracteristici de top de la modelul Xperia 1 II, inclusiv sistemul trei camere foto și optica ZEISS calibrată special pentru noul model. De asemenea, este inclusă aplicația Photography Pro, cu tehnologie aliniată celei disponibile pe camerele Alpha, pentru AF/AE rapid și precis, Cinematography Pro, oferită de CineAlta pentru parametri și setări de culoare similare cu cele ale profesioniștilor din industria filmului și un display CinemaWide cu raport de aspect 21:9.

În plus, caracteristicile audio de top includ High-Resolution Audio, o mufă jack de 3,5 mm și difuzoare stereo orientate către partea frontală, dar și Qualcomm Snapdragon 865 5G Mobile Platform. De asemenea, se adaugă o rată de refresh de 120 Hz și o rată de scanare la atingere la 240Hz, pentru a oferi  experiențe optime de gaming.

Atractie pentru gameri

Funcția Game Enhancer oferă o serie de funcționalități și setări care îi ajută pe utilizatori să își îmbunătățească experiența de joc și în același timp să câștige mai des în modul Competition. Mai mult, aceștia pot împărtăși cele mai bune momente prin intermediul capturilor de ecran și clipurilor audio sau video. HS Power Control permite, de asemenea, sesiuni mai lungi de gaming fără supraîncălzirea dispozitivului.

De asemenea, utilizatorii pot conecta un PlayStation  4 Dualshock 4 11 Wireless Controller și pot juca jocuri de pe Android. Xperia este smartphone-ul official al Campionatului Mondial din 2020 de Call of Duty : Mobile. Fie că utilizatorii aleg să joace doar pentru distracție sau vor să câștige titlul, Xperia 5 II poate oferi o experiență de gaming optimizată prin colaborarea unică alături de Qualcomm  Snapdragon Elite Gaming.

Compact, dar puternic
La doar 68 mm lățime și 8mm grosime, Xperia 5 II este conceput special pentru utilizarea cu o singură mână – fiind, de asemenea, conceput cu o formă mai moale la colțuri decât predecesorul său pentru mai mult confort în mână sau buzunar.

Dimensiunea compactă nu îl face și mai puțin puternic, astfel că Xperia 5 II dispune de o baterie de 4,000mAh cu încarcare rapidă care ajunge la 50% în doar 30 de minute.

Modelul nu este doar compact, ci oferă și o utilizare fără griji, datorită ratingului IP65/68 de rezistență la umiditate  și învelișului Corning Gorilla Glass 6 pe ambele laturi.

Xperia 5 II va fi disponibil în variantele de culoare negru și albastru cu Android TM 10 începând cu toamna anului 2020, la preturi care vor anuntate ulterior.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: