Stiri Tech

Noul Xiaomi 11T Pro se încarcă în 17 minute

16 sept. 2021 2 min

Noul Xiaomi 11T Pro se încarcă în 17 minute

Reading Time: 2 minute

Xiaomi a anunțat astăzi lansarea Xiaomi 11T Pro, telefon care se încarcă în doar 17 minute coplet.

Pe lângă acest model de top, compania va lansa și Xiaomi 11T, dar și un model mai accesibil din punct de vedere financiar, Xiaomi 11 Lite 5G NE.

Toate cele trei smartphone-uri vor fi disponibile în curând și pe piața din România.

Xiaomi 11T Pro este primul smartphone al companiei cu tehnologia Xiaomi HyperCharge de 120W, dezvoltată intern.

Această tehnologie de top asigură o încărcare de 100% în doar 17 minute pentru o baterie de 5000 mAh.

Performanțele sunt obținute prin intermediul unor pompe de încărcare duale, structura cu două celule a bateriei, MTW, aplicarea de grafen pe bateria Li-ion și tehnologia Mi-FC.

Caracteristici ale Xiaomi 11T Pro

Securitatea bateriei este garantată prin Certificarea TÜV Rheinland Safe Fast-Charge System, de cele 34 de specificații de încărcare și siguranță ale bateriei, monitorizarea în timp real a temperaturii, precum și alte măsuri.

Performanța telefonului este asigurată de către procesorul Snapdragon 888, alături de cei 8/12 GB RAM și 128/256 GB spațiu de stocare.

În privința display-ului, modelul vine cu un AMOLED FHD+ plat de 6.67 inci, cu tehnologiile TrueColor, Dolby Vision și HDR 10+ care afișează peste un milliard de culori și are o strălucire maximă de 1000 de niți.

Ecranul este protejat de cea mai rezistentă protecție a momentului – Corning Gorilla Glass Victus.

Cu ajutorul tehnologiei Dolby Vision, utilizatorii se pot bucura de imagini vii și culori vibrante, o strălucire incredibilă și de un contrast bogat în detalii.

Ecranul are de asemenea mai multe funcții pentru protecția ochilor, cum ar fi True Display, care ajustează automat temperatura culorilor în funcție de mediul în care este folosit, dar și Reading Mode 3.0.

Xiaomi 11T Pro aduce în plus și tehnologia audio imersivă Dolby Atmos, dar și difuzoare duale dedicate, SOUND BY Harman Kardon.

Xiaomi 11T Pro are un setup triplu de camere, cu un senzor principal de 108MP cu unghi larg, cameră telemacro 2x și lentile ultra-wide.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: