Lifestyle

Delicatesele de la Nicolas Vahé, disponibile acum şi în România

19 oct. 2016 3 min

Delicatesele de la Nicolas Vahé, disponibile acum şi în România

Reading Time: 3 minutemicsorataPasionaţii de artă culinară şi pofticioşii din Bucureşti au la dispoziţie un nou brand de produse de gastronomie, cu ajutorul cărora pot transforma gătitul în spectacol. Este vorba despre condimentele şi accesoriile create de bucătarii de la Nicolas Vahé, care acum sunt comercializate şi în România, în magazinul de decoraţiuni interioare Design & After.

Brandul de produse gourmet a fost prezentat publicului bucureştean chiar de către unul dintre fondatorii săi: Dominique Capel, Chef și CEO, Nicolas Vahé, în cadrul unui eveniment de degustare.  Bucătarul a integrat produsele în preparate simple, dar savuroase, care au cucerit prin combinaţiile îndrazneţe de arome şi alăturările de culori. Cei prezenţi la eveniment au fost cuceriţi de bunătăţi încă de la primele înghiţituri, iar bucătarul a fost asaltat de complimente, dar şi de întrebări despre produse, şi reţete.

Alimentele Nicolas Vahé, speciale datorită ingredientelor naturale

crop micsorat
Dominique Capel, Chef & CEO, Nicolas Vahé

„Nu folosim conservanţi şi nici coloranţi sau arome artificiale. Totul este absolut natural, iar gustul creează dependenţă”, declară Dominique.

Potrivit bucătarului, povestea brandului pe care îl reprezintă a început în anul 2005, în bucătăria unui hotel din Danemarca. O echipă de bucătari pasionaţi, din care şi el făcea parte, îşi doreau să ofere musafirilor care le treceau pragul preparate cu un gust autentic, precum cele preparate acasă. Fiindcă nu au găsit pe piaţă produse care să îi satisfacă, au început să le prepare chiar ei. Primele au fost dulceţurile pentru micul dejun şi aprecierile clienţilor i-au încurajat să îşi diversifice gama de produse. În prezent, brandul Nicolas Vahé cuprinde sute de produse, inclusiv accesorii de bucătărie, şi se vinde în numeroase ţări din Europa şi din afara ei.

Condimentele  Nicolas Vahé te pot transforma în Chef  

„Cele mai populare produse din gama Nicolas Vahé sunt condimentele. Oferim nişte amestecuri speciale, care te ajută să obţii rezultate grozave în gătitul de fiecare zi. Într-o lume în care ingredientele de bază, pe care le găseşti în comerţ, sunt tot mai fade, este bine să deţii instrumentele necesare pentru a da savoare mâncării de toate zilele”, precizează Dominique.

Acesta ne asigură zâmbind că produsele sale pot fi combinate cu succes şi de către cei mai puţin pricepuţi în bucătărie: „Produsele noastre sunt foarte simplu de folosit şi cu ajutorul lor, va părea că ţi-ai petrecut toată ziua în bucătărie, fără să faci eforturi prea mari”.condimente micsoare

Gama de produse Nicolas Vahé reprezintă şi o opţiune originală pentru cei în căutare de cadouri. Cei care le creează acordă aceeaşi atenţie atât designului, cât şi gustului.

„Suntem conştienţi că ambalajul este primul lucru pe care îl observă clienţii noştri. De asemenea, ştim că produsele noastre sunt deseori oferite cadou. Vrem ca plăcerea de a oferi să fie completă, prin modul de prezentare pe care îl propunem”, explică bucătarul.

Reţeta succesului

Entuziasmul şi deschiderea cu care Dominique vorbeşte despre bunătăţile Nicolas Vahé te fac şă-ţi doreşti să adopţi un nou hobby: gastronomia. Ai vrea să le încerci pe toate. Pasiunea sa pentru mâncare este molipsitoare şi îţi dai seama uşor că ea reprezintă chiar ingredientul special, care asigură succesul brandului. CEO-ul divulgă, însă, şi reţeta unui business de succes în gastronomie, din perspectiva sa.

„Cheia succesului este să îţi păstrezi echilibrul interior şi să te eliberezi de lucrurile negative (aşa cum facem şi cu produsele noastre: fără conservanţi şi ingrediente artificiale). În plus, e bine să te bazezi pe intuiţie, să faci ceea ce simţi că e corect atât în producţie, cât şi în dezvoltarea business-ului”, mărturiseşte Dominique.

Cei care îşi doresc să încerce delicatesele Nicolas Vahé le pot găsi la showroom-ul Design & After sau le pot comanda de la magazinul online.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: