Stiri

Deloitte: Vladimir Aninoiu, la conducerea echipei de tehnologie

11 feb. 2019 2 min

Deloitte: Vladimir Aninoiu, la conducerea echipei de tehnologie

Reading Time: 2 minute

Deloitte România îl numește pe Vladimir Aninoiu în rolul de director care conduce echipa de tehnologie din cadrul practicii de Consultanță în management, poziție din care îi raportează lui Dinu Bumbăcea, Partener coordonator Consultanță.

Cu o carieră de peste 20 de ani în management, responsabil de activitatea din România și din alte regiuni europene, Vladimir Aninoiu conduce o echipă de consultanți specializați în tehnologie, care oferă servicii ce răspund provocărilor specifice celei de-a patra revoluții industriale, anunță compania, într-un comunicat de presă.

În cea mai mare parte din cariera sa, Vladimir Aninoiu a deținut poziții de management de top în cadrul unor companii care sunt lideri în tehnologie. Înainte de a se alătura Deloitte România, a fost CEO și Președinte al Consiliului de Conducere al Asseco pentru Europa de Sud-Est. Anterior, a lucrat pentru IBM mai mult de 15 ani, în rolul de Country General Manager, apoi ca Director Developing Markets și Director de vânzări pentru companii mari pentru regiunea Europei Centrale și de Est. Are un MBA la Open University din Marea Britanie și a absolvit facultatea de Electronică și Telecomunicații din București.

Practica de Consultanță a Deloitte România s-a dezvoltat semnificativ în ultimii ani cu competențe în automatizarea proceselor de business cu roboți (Robotic Process Automation – RPA) și în data analytics. Deloitte operează și Centrul European de Servicii în București, care are peste 400 de angajați experți în IT și care oferă servicii bazate pe SAP, analize de date și management al informației (AIM), precum și tehnologii digitale, atât pentru clienți din România, cât și din alte piețe europene mari.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: