Companii Stiri

Venituri de 100 de milioane de euro pentru About You în primul an de activitate pe piața din România

2 oct. 2020 2 min

Venituri de 100 de milioane de euro pentru About You în primul an de activitate pe piața din România

Reading Time: 2 minute

La doar un an de la intrarea pe piața din România, About You a vândut peste 3 milioane de articole și a avut venituri de 100 de milioane de euro

În doar 12 luni, magazinul online de fashion a atins un nivel al „Brand Awareness-ului” de peste 79% în rândul românilor, procent care s-a transpus și în veniturile înregistrate de companie, acestea depășind 100 de milioane de euro.

În viitor, retailerul online de îmbrăcăminte plănuiește să își mărească portofoliul de servicii, gama de produse disponibile în magazinul online, dar și numărul colaborărilor cu vedete din România, pentru a deveni lider de piață.

În urmă cu exact un an, platforma digitală de fashion a celebrat inaugurarea noii destinații de shopping din România, aboutyou.ro, cu un eveniment de lansare spectaculos în București (în cadrul căruia au participat peste 300 de vedete, celebrități, experți din industrie și jurnaliști), susținut de o campanie de marketing impresionantă, dezvoltată în două etape.

Gama variată de produse disponibile, livrarea și returul gratuite, precum și experiența digitalizată de shopping sunt cele mai apreciate beneficii de către clienții români. Astfel, aboutyou.ro a înregistrat un număr semnificativ de comenzi: peste 3 milioane de articole vândute în doar 12 luni de la lansarea pe piața din România. În plus, mai mult de 90% dintre clienți au menționat că vor recomanda About You familiei și prietenilor, confirmând faptul că brand-ul a câștigat într-un timp foarte scurt loialitatea acestora.

Primul an pe piața din România a fost unul extraordinar și ne bucurăm de aprecierea și încrederea venite din partea clienților. Vedem mult potențial de dezvoltare în perioada următoare și ne propunem să devenim lideri de piață în rândul magazinelor online de fashion din România. Vom continua să ne adaptăm preferințelor locale si vom extinde gama de produse, vom continua să îmbunătățim calitatea serviciilor si a experientei de shopping, dar și să inovăm cu noi evenimente locale și colaborări.”, a declarat Tarek Müller, co-fondator și co-CEO al About You.

În ultimele 12 luni, ABOUT YOU și-a extins oferta pentru piața românească, mărind considerabil numărul de branduri disponibile pe platforma locală, de la 600 la aproape 800, oferind acces utilizatorilor la o gamă de branduri cu adevărat unice în România.

Campania de marketing desfășurată odată cu inaugurarea în România s-a bucurat de un succes imens, crescând popularitatea brandului pe piața locală până la peste 79%, procent ce se află într-o continuă creștere. După doar un an în România, ABOUT YOU este unul dintre cele mai puternice și mai cunoscute magazine online de fashion din România.

Totodată, compania are planuri mari pentru viitor. About You urmărește o strategie de marketing inovatoare:  retailerul online de fashion se concentrează mai mult pe canalele care încurajează comunicarea directă cu consumatorii, creând emoții reale prin punerea în valoare a experiențelor interactive de brand cu ajutorul rețelelor sociale.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: