Antreprenori by eMAG Stiri

Dental Medical promite injumatatirea timpilor de tratament

16 mai 2016 2 min

Dental Medical promite injumatatirea timpilor de tratament

Reading Time: 2 minute

Principiul “time is money” a fost preluat si in stomatologie. In urma unei investitii care a depasit 300.000 de euro, Dental Medical, clinica stomatologica, aduce un concept nou in Romania: stomatologia interdisciplinara. Medicii implicati in tratamentul general al pacientilor, evalueaza in echipa si decid, de comun acord, toate interventiile ulterioare.

Cei trei antreprenori romani si specialisti, Razvan Daraban, doctor in stiinte economice cu experienta vasta in coordonarea proiectelor medicale, Virgil Pop, inginer-antreprenor cu 10 ani de experienta in managementul clinicilor stomatologice, si Anca Temelcea, doctor in stiinte medicale, au creat pentru aceasta clinica strategii de reducere a timpilor alocati tratamentelor si perioadei de asteptare (la sub cinci minute).

Amplasata in nordul Bucurestiului, unde isi au sediul numeroase corporatii din sectorul IT si financiar-bancar, Clinica Dental Medical si-a propus sa vina atat in sprijinul miilor de angajati, dar si a locuitorilor din zona, pentru care criteriile “timp” si “spatiu” sunt esentiale in agenda activitatilor zilnice.

“Noi ne diferentiem de un cabinet obisnuit prin faptul ca oferim servicii stomatologice integrate. Avem un centru de radiologie in care am investit 70.000 de euro pentru ca pacientii sa nu fie nevoiti sa faca drumuri in plus. “, explica Virgil Pop, unul dintre managerii clinicii.

Clinica Dental Medical ofera acces catre intreg spectrul de specializari medicale: stomatologie generala, endodonţie, parodontologie, chirurgie si implantologie, ortodontie, estetica dentara, pedodontie si are la baza servicii medicale premium. Echiparea unui singur cabinet a costat aproximativ 50.000 de euro.

„Cabinetele sunt gandite sa respecte un regim strict aseptic. Din camera de sterilizare se intra direct in fiecare cabinet, fara sa se treaca prin zonele de asteptare, aspect ignorat de majoritatea celorlaltor clinici si cabinete. Avem propriul aparat de sterilizare a instrumentelor, pentru a avea garanţia ca procesul de dezinfectare respecta cele mai stricte norme”,  spune Razvan Daraban.

Serviciile stomatologice premium oferite de clinica Dental Medical vor fi accesibile persoanelor cu venituri medii, in special in urma implementarii sistemului de plata in rate.

 „Am incheiat un parteneriat cu Garanti Bank pentru a da pacientilor posibilitatea de a plati serviciile stomatologice in rate, prin intermediul Bonus Card. Este un sistem in avantajul clientului, care are posibilitatea de a-si plati tratamentul in pana la 12 rate egale, fara alte costuri suplimentare, dobanzi sau comisioane, pentru orice procedura aleasa in perioada 10.05.2016 – 31.07.2016”, precizeaza Virgil Pop.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: