MarComm Marketing Stiri

Premieră pe piața produselor de protecție solară

12 iun. 2020 < 1 min

Premieră pe piața produselor de protecție solară

Reading Time: < 1 minut

Producătorul clujean Cosmetic Plant a lansat o nouă gamă de produse pentru protecție solară, iar principalul element de noutate este ingredientul folosit pentru prima dată pe piața românească: uleiul de măsline ozonizat.

”Lansarea noii game OZON este unul dintre obiectivele pe acest an și face parte din strategia de dezvoltare și lansare de produse inovatoare. Folosind tehnologia revoluționară de ozonizare, am creat un produs cu beneficii sporite, lărgind astfel varietatea categoriei SunCare, printre cele mai performante din portofoliul nostru de produse”, declară Dr. Susana László, director general și acționar al Cosmetic Plant.

Noua gamă OZON este compusă din 5 produse: Cremă de plajă rezistentă la apă pentru copii cu Pantenol (SPF 50), Emulsie de plajă rezistentă la apă cu vitamina E (SPF 20 și 30), Cremă de protecție solară pentru față cu Vitamina E (SPF 30) și Cremă de protecție solară (SPF 30).                                                                                 

Ozonul are proprietăți antioxidante, antimicrobiene și antiinflamatorii. Uleiurile ozonizate îmbină aceste acțiuni cu proprietățile emoliente, hidratante și hrănitoare ale uleiurilor. Tehnologia de ozonizare pe substrat este o tehnologie de ultimă generație prin care se obțin produse foarte stabile și pure. Uleiul de măsline ozonizat eliberează gradual oxigen activ în formă moleculară stabilă către substraturile biologice. Astfel se asigură acțiunea de oxigenare intensă a pielii, se îmbunătățește circulația sangvină locală, se menține și se îmbunătățește sănătatea țesuturilor, reducerea iritației pielii și roșeața.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: