MarComm Smart Marketing Stiri

Parteneriat între IQOS World și Romanian Design Week

19 aug. 2020 2 min

Parteneriat între IQOS World și Romanian Design Week

Reading Time: 2 minute

Ediția de anul acesta a Romanian Design Week se va desfășura la Combinatul Fondului Plastic din București în perioada 11-20 septembrie și va găzdui instalația concept IQOS World: O nouă perspectivă.

”Instalația realizată special pentru Romanian Design Week subliniază valorile brandului IQOS: știință, tehnologie și design. Am creat un univers senzorial, ce provoacă vizitatorul la un exercițiu de imaginație despre cum arată un viitor mai bun și cum s-ar simți în acest viitor. Viziunea companiei Philip Morris International este de a crea un viitor fără fum, în care produse precum IQOS, care sunt o alegere mai buna decat continuarea fumatului, vor înlocui țigaretele obișnuite. Această viziune a stat la baza instalației IQOS World. Instalația IQOS World este pentru noi și un mod de a celebra o decizie istorică a agenției guvernamentale americane FDA, decizie prin care s-a autorizat recent comercializarea în Statele Unite ale Americii a IQOS ca un produs din tutun cu risc modificat.”  – Ruxandra Pașca, Development Director, Philip Morris România.

Această ediție a Romanian Design Week 2020 este una specială și își propune să scoată în evidență rolul esențial al designului în proiectarea unui viitor mai bun, într-o perioadă în care creativitatea a devenit mai importantă ca niciodată. Tema festivalului este ”schimbarea” – CHANGE 2.0, temă anunțată încă de la începutul anului și actualizată cu proiectele și inițiativele industriilor creative în perioada pandemiei.

”Implicarea IQOS în ediția de anul acesta a Romanian Design Week ne bucură și ne onorează, în același timp. Având în vedere tema acestei ediții – CHANGE, consider că nu puteam găsi un partener de dialog mai potrivit decât acesta, recunoscut deja pentru implicarea în industria creativă și care are în ADN orientarea spre inovare, tehnologie, design și construirea unor comunități capabile să genereze schimbare”, a declarat Andrei Borțun, fondator al Romanian Design Week.

În perioada 13-20 septembrie, spațiul Qreator by IQOS va găzdui Design Flags, o serie de șapte expoziții prezentate în premieră în România. Evenimentul va fi organizat ținând cont de distanțarea socială și de toate regulile și recomandările valabile la momentul respectiv. Accesul pentru vizitarea IQOS World și Design Flags este permis exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: