Finanțe Stiri

Depozite cu asigurare, la Banca Romaneasca

23 nov. 2015 2 min

Depozite cu asigurare, la Banca Romaneasca

Reading Time: 2 minute

Depozite cu asigurareClientii care fac depozite la Banca Romaneasca sunt premiati cu asigurari si bonus la dobanda, anunta institutia financiara, intr-un comunicat de presa.

Banca Romaneasca a dat startul campaniei „Depozite cu Asigurare”, prin care rasplateste toti clientii care, în perioada 11 noiembrie – 11 decembrie 2015, constituie cel putin un depozit la termen de minim 5.000 de euro sau echivalentul acestuia în alta valuta la cursul BNR, pe o perioada minima de 6 luni. Astfel, clientii vor fi premiati, la alegere, cu o asigurare medicala de calatorie în strainatate pentru o perioada maxima totala de 12 zile/calatorie sau o asigurare de invaliditate permanenta totala si deces, din accidente, ambele oferite de compania Garanta Asigurari sau cu un bonus de 0,20% aplicat la dobanda aferenta depozitelor Standard pe termen de 180 zile.

„Am observat o schimbare în comportamentul clientilor nostri si o preocupare crescuta pentru produsele de economisire. De la an, la an, volumul depozitelor constituite a crescut semnificativ. Din dorinta de a-i recompensa pe cei care iau decizii rationale si pe termen lung pentru viitorul lor am lansat campania <<Depozite cu Asigurare>>”, declara Dan Grigoriu, director divizia Produse si Segmente Retail, Banca Romaneasca.

Recompensa aleasa se acorda o singura data fiecarui client, la data crearii primului depozit la termen care îndeplineste conditiile prevazute în regulamentul campaniei. Asigurarea pentru invaliditate permanenta totala si deces, din accidente, oferita ca prima optiune de premiu, este valabila pe o perioada de un an, iar asigurarea medicala de calatorie în strainatate, efectuata în scop turistic, acopera o perioada maxima totala de 12 zile de calatorie si are acoperire internationala (cu exceptia Romaniei), iar solicitarea poate fi facuta în termen de un an de la deschiderea depozitului. Mai mult, bonusul aplicat dobanzii aferente depozitelor Standard constituite pe 180 zile în conditiile si în perioada campaniei este de 0,20%, si este fix pe întreaga perioada contractuala.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: