Finanțe Stiri

Primul credit 100% online

28 sept. 2016 2 min

Primul credit 100% online

Reading Time: 2 minute

Libra Internet Bank lansează pe piața bancară un produs de creditare 100% online, prin care clienții persoane fizice pot accesa un credit de consum fără a merge la bancă.

Creditul online este destinat persoanelor fizice, cu cetățenie română și rezidență în România, cu vârstă cuprinsă între 19 și 59 de ani împliniți. Clienții pot obține între 1.000 și 20.000 lei, cu o dobândă variabila ROBOR 3M + marja fixă de 12,93%, perioada de creditare fiind de maximum 5 ani.

Clienții online Libra Internet Bank beneficiază de zero comisioane, putând obține creditul online fără comision de analiză a dosarului și fără comision de acordare. 

“Ca și în cazul contului online, pe care l-am lansat în 2014, și de această dată am reușit să fim prima instituție bancară din România care oferă un produs de creditare exclusiv online, că urmare a orientării băncii către zonă de digital banking”, a declarat Emil Bituleanu, director general Libra Internet Bank, la conferința de lansare a noului produs al băncii.

“Suntem în pas cu vremea. Viitorul este online. Fără hârtii, fără drumuri la bancă (…) e fără sens să mergi la bancă dacă nu lucrezi cu numerar”, a spus Emil Bituleanu, director general Libra Internet Bank.

Procesul de acordare a creditului online este unul foarte simplu. Clienții își pot deschide rapid un cont online, pe care îl activează printr-un transfer inițial de 1 leu. Pot aplica, apoi, la creditul online direct din aplicația de internet banking, primesc oferta pe email și o acceptă printr-un click în internet banking, urmând să primească banii pe cont imediat, totul fără hârtii, fără drumuri la bancă.

“Clientul țintă este tânăr educat, utilizator de internet, pretențios, care solicită calitate și pentru care timpul liber contează”, a adăugat Emil Bituleanu.

Libra Internet Bank a înregistrat un profit net de 25 milioane de lei în primul semestru, dublu față de aceeași perioada a anului trecut. Banca are în prezent o rețea de 46 de sucursale care deservesc preponderent clienți din segmentele Profesii Liberale, IMM, Corporate și AgriBusiness.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: