Management Stiri

Schimbari in managementul Skanska Commercial Development Europe

11 nov. 2015 < 1 min

Schimbari in managementul Skanska Commercial Development Europe

Reading Time: < 1 minut

Katarzyna Zawodna va fi noul Business Unit President al Skanska Commercial Development Europe, incepand cu data de 1 ianuarie 2016, succedandu-i lui Claes Larsson.

Anterior numirii in aceasta pozitie, Katarzyna Zawodna a fost Managing Director pentru Skanksa Property Poland, care a inregistrat cresteri semnificative in cele 6 regiuni pe care activeaza.

Pozitia ocupata pana acum de catre Katarzyna Zawodna va fi atribuita lui Arkadiusz Rudzki, care va fi noul Managing Director al Skanska Property Polonia. Arkadiusz este in prezent Key Client Director CDE.

Claes Larsson continua sa detina pozitiile de Executive Vice President si membru al Senior Executive Team din cadrul Skanska, fiind responsabil de unitatile comerciale in cadrul Commercial Development.

Skanska Romania este un dezvoltator si constructor de cladiri ecologice de birouri. Compania si-a inceput activitatea in Romania in anul 2011 si face parte din Grupul Skanska, lider mondial in dezvoltare imobiliara si constructii.

Skanska Commercial Development Europe dezvolta cladiri de birouri, proiecte logistice si comerciale.  Operatiunile Skanska sunt concentrate in marile zone metropolitane din Republica Ceha, Ungaria, Romania si Polonia. Skanska Commercial Development Europe este impartita in patru companii locale – Skanska Property Republica Ceha, Skanska Property Romania, Skanka Property Ungaria si Skanska Property Polonia.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: