Stiri Tech

Deschidere acustica

29 ian. 2015 2 min

Deschidere acustica

Reading Time: 2 minute

Producatorul de electrocasnice premium Miele lanseaza in premiera pe piata romaneasca o masina de spalat vase dotata cu tehnologia patentata Knock2Open.

Modelul face parte din generatia G 6000 si este unic pe piata de profil datorita sistemului revolutionar, bazat pe semnale acustice, de deschidere a usii fara maner, prin lovirea usoara si succesiva a acesteia.

Patentul Knock2Open a fost obtinut de Miele atat in Europa (EP2428153B1), cat si in Statele Unite ale Americii (US 8,758,524 B2), iar sistemul se bazeaza pe un senzor cu 3 axe, capabil sa identifice perfect sursa sunetului.

Sistemul poate diferentia intre lovirea propriu-zisa a usii si alte sunete produse in interiorul camerei, acesta fiind proiectat astfel incat sa elimine orice posibilitate de deschidere accidentala a masinii de spalat vase.

Gratie noului design minimalist si practic, masina de spalat poate fi integrata in orice spatiu de gatit modern, iar lipsa unui maner al usii asigura faptul ca exteriorul va ramane intotdeauna curat, fara amprente inestetice.

Display exterior minimalist

Vollintegrierte Geschirrspüler mit „Knock2open“ öffnenAfisajul exterior clasic este imbunatatit un display de tip Time Control, disponibil pentru modele selectate, si permite utilizatorului sa monitorizeze statusul ciclului de spalare dintr-o singura privire, cu ajutorul a 4 LED-uri de culoare alba. Acestea se aprind succesiv, in functie de timpul ramas pana la terminarea programului, moment in care functia AutoOpen va deschide automat usa masinii de spalat vase.

 Interfata de lucru a masinilor de spalat vase din generatia G 6000 este de tipul ”touch on metal”, butoanele si display-ul fiind integrate pe latura metalica superioara a usii, fara a fi vizibile in momentul in care usa este inchisa.

Alte functii exclusive

Noul model include in continuare functiile inovatoare apreciate de clientii Miele, precum raftul 3D pentru tacamuri, BrilliantLight, ComfortClose si designul Comfort basket. Optional, toate modelele pot fi echipate cu un cos suplimentar pentru tacamuri, ce permite spalarea simultana a unei cantitati mai mari de astfel de obiecte.  

Vollintegrierte Geschirrspüler mit „Knock2open“ öffnenMasinile de spalat vase din generatia G 6000 fac parte din clasele energetice A+++ sau A++. Economia de apa utilizata este maximizata datorita pompei controlate electronic, ce reduce consumul pana la 6,5 litri pentru programul Automatic.

Fondata in 1899, compania Miele este o afacere de familie, apartinand familiilor Miele si Zinkann – aflate astazi la a patra generatie.

Miele a devenit cel mai mare producator independent de echipamente electrocasnice din lume, cu peste 17.660 de angajati, prezent in 47 de tari prin subsidiarele proprii de vanzari si in 50 de tari prin intermediul distribuitorilor si importatorilor. In anul financiar 2013/2014 a obtinut vanzari in valoare totala de 3,22 de miliarde de euro.

Compania este prezenta in Romania prin Miele Appliances SRL din 2007.  

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: