Companii Lifestyle Stiri

DHL, partener logistic al Festivalului George Enescu

20 aug. 2015 < 1 min

DHL, partener logistic al Festivalului George Enescu

Reading Time: < 1 minut

DHL impreuna cu organizatorul Festivalului International “George Enescu” anunta incheierea unui parteneriat prin care sprijina financiar organizarea festivalului şi in acelasi timp ofera suportul logistic necesar desfasurarii acestuia, in perioada 30 august – 20 septembrie 2015.

“DHL Express este onorata sa fie Parterul Logistic Oficial al Festivalului George Enescu”, spune Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express Romania. “Sprijinul oferit de noi se refera la o gama larga de servicii, de la transportul instrumentelor muzicale şi ale chipamenelor necesare orchestrelor, la planificarea logistica a concertelor sau livrarea invitatiilor. Suntem mândri sa putem demonstra cu acest prilej capabilitatile DHL de livrare la timp,dar şi sa transportam instrumente muzicale de o asemenea valoare, in siguranta, in sistem uşa la uşa”, a aratat reprezentantul DHL. “Poziționarea festivalului ca un lider in domeniul sau face parteneriatul cu DHL Express unul natural şi suntem incântati sa sustinem livrarea Festivalului Enescu – un <produs> cultural de exceptie al României – la urechile lumii intregi”, a adaugat Daniel Kearvell.

“Ne bucura faptul ca DHL a ales sa sprijine cel mai important brand cultural de țara. Festivalul Internațional George Enescu duce mai departe valorile marelui nostru compozitor, George Enescu, precum și muzica sa, care este interpretata de cele mai importante orchestre din lume, atât pe scena Festivalului, cât și pe scene internaționale“, a adaugat Mihai Constantinescu, director executiv al Festivalului Internațional George Enescu.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: