Antreprenori by eMAG Companii

Cum să alegi smart

3 apr. 2018 2 min

Cum să alegi smart

Reading Time: 2 minute

XAPT solutions a lansat pe piața românească smartbiz 365. Mihai Ionescu, Senior Sales Consultant, explică ce caracteristici și avantaje prezintă noua soluție ERP.

 

Care sunt reacțiile din partea mediului antreprenorial după lansarea acestui produs?

SmartBiz 365 a venit în întâmpinarea IMM-urilor din zona de distribuție și servicii profesionale, care își doresc o soluție ERP premium, la costuri accesibile și cu implementare rapidă. Putem spune că după un an de zile de la lansarea produsului, mediul antreprenorial a reacționat neașteptat de bine. Reacția pozitivă are la bază atât proiectele finalizate până în prezent cât și interesul în continuă creștere din partea potențialilor clienți. Setul complet de funcționalități preconfigurate, utilizarea soluției pe bază de abonament lunar (câteva zeci de euro per utilizator) și timpul scurt de instalare sunt câteva dintre caracteristicile apreciate.

Care ar fi situațiile în care un antreprenor se gândește la o soluție ERP și de ce ar alege SmartBiz 365?

În primul rând vorbim despre companiile care doresc să migreze, ca urmare a evoluției în  creștere a activității, de la programele informatice tradiționale de contabilitate către soluții ERP complete. Apoi sunt firmele nou înființate, care trebuie să pornească la drum rapid și cu o investiție minimă, fiind în căutare de sisteme la “cheie”, stabile și fiabile. Prin caracteristicile sale, SmartBiz 365 acoperă cu succes ambele situații.

Sunt direcțiile de dezvoltare urmărite de orice antreprenor pentru propriile afaceri avute în vedere de planurile pentru SmartBiz 365?

Dacă luăm ca exemplu un start-up, după perioada de stabilizare urmează cea de dezvoltare: diversificarea gamei de produse, adăugarea de noi linii de business, creșterea forței de muncă, extinderea geografică, etc. SmartBiz 365 este un ERP pregătit pentru aceste schimbări, având la bază o tehnologie modernă, aliniată în permanență la evoluția industriei, peste care se adaugă experiența XAPT acumulată în sute de proiecte derulate până în prezent în România.

Caracteristicile SmartBiz 365

  • Este disponibil în Cloud, sub formă de serviciu, fără costuri de infrastructură, licențiere și mentenanță.
  • Înglobează peste 200 de funcționalități de industrie “ready to use”, dezvoltate de XAPT pe platforma Microsoft Dynamics.
  • Implementarea este rapidă și la un preț fix, produsul fiind preconfigurat.
  • Integrarea nativă cu aplicații Microsoft ca Office 365, Power BI sau Power Apps asigură un ecosistem complet de control al business-ului, de tip “end-to-end”.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: