Marketing Publicitate Stiri

Diana Oprea reprezintă România la Roger Hatchuel Academy 2019

25 apr. 2019 2 min

Diana Oprea reprezintă România la Roger Hatchuel Academy 2019

Reading Time: 2 minute

Diana Oprea, studentă la SNSPA, a câștigat competiția pentru Roger Hatchuel, în urma briefului și a trainingului oferit de The Alternative School for Creative Thinking.

Rezolvarea Dianei, o aplicație muzicală, în care explică într-o cheie amuzantă care-i sunt calitățile, de ce aspiră la Academie și de ce-ar trebui să fie ea cea selectată, a convins și juriul local, și pe cel internațional.

Diana este stundentă la clasa cf. prof. dr. Cristina Leovaridis.

Pe lista scurtă, trimisă spre evaluare către jurații străini, s-au mai regăsit Dragoș Lup (de asemenea student la SNSPA) și Roxana Harcovei – liceană.

Când a auzit vestea calificării, Diana a răspuns cum știe ea cel mai bine – cu umor și o voce născută pentru jazz.

The Alternative School pregătește, oferă mentorat și selectează de peste 15 ani candidați de top pentru Academia Roger Hatchuel si Young Lions.

Reprezentanții români la Roger au câștigat de 3 ori Gold la competițiile canneze și experiența de pe Riviera Franceză a fost o rampă de lansare pentru fiecare dintre ei.

Roger Hatchuel Academy este o platformă de studiu intensiv lansată de Cannes Lions și dedicată juniorilor de până în 23 de ani care aspiră la o carieră în marcom și fac studii de profil. 

Fondată în 2004, The Alternative School oferă traininguri intensive cu accent pe inteligența emoțională și gândirea creativă. Concepută inițial pentru a pregăti noi generații educate care să infuzeze industria de comunicare, The Alternative School a evoluat într-o platformă educativă complexă, dedicată inclusiv seniorilor din agenții și de la client, din țară și din străinătate. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: