Business Stiri Tech

MassMutual deschide două birouri în România și angajează 250 de specialiști IT

15 ian. 2021 2 min

MassMutual deschide două birouri în România și angajează 250 de specialiști IT

Reading Time: 2 minute

MassMutual deschide două Centre Globale de Servicii în România, situate în Orhideea Towers în București și în Record Park în Cluj-Napoca. Ambele birouri sunt poziționate în zone menite să atragă profesioniști din industria IT&C, suplimentând eforturile de recrutare în domeniul tehnologiei, din SUA.

MassMutual România recrutează pentru 250 de roluri interne, în principal în următoarele arii: software development, data science și engineering, DevOps, SecurityOps, și cloud engineering. Ambele birouri din România sunt operate de către MassMutual, iar recrutarea va completa echipa  în continuă creștere existentă în SUA.

Biroul din București, situat la ultimul etaj al Orhideea Towes este un spațiu de 1.300 de mp, cu un design care pune accent pe inovație și sustenabilitate. El a fost dezvoltat de către CA IMMO in Bucuresti și asistat de către compania de consultanță imobiliară Griffes. Acesta oferă o vedere panoramică asupra orașului și o poziționare excelentă în cadrul noului pol de afaceri din zona de Centru-Vest a Bucureștiului, vis a vis de stația de metrou Grozăvești și aproape de campusul Universității Politehnica. Deja recrutăm activ pentru biroul din Cluj-Napoca ce va fi deschis în februarie 2021. Acesta este dezvoltat de către Speedwell și este amplasat în Record Park, în proximitatea centrului orașului.

“Deschiderea a două centre de servicii globale în România ne va ajuta să rămânem în vârful avansului tehnologic având în vedere nivelul avansat de expertiză al profesioniștilor IT&C din România” a afirmat Michael Makar, Head of MassMutual România. “Asteptăm cu nerăbdare să ne creștem echipele locale din București și Cluj, pentru a ajuta MassMutual să iși mențină poziția de lider inovator al industriei. Cu expertiza care susține pozitia noastră de lider tehnologic din SUA, sperăm să devenim unul dintre cei mai doriți angajatori din România, contribuind în același timp la creșterea economiei regionale”.

MassMutual are în prezent 6.000 de angajați în SUA.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: