Stiri Tech

Digi Mobil a lansat servicii 4G

oct. 1, 2015 < 1 min

Digi Mobil a lansat servicii 4G

Reading Time: < 1 minut

RCS & RDS a lansat de la 1 octombrie servicii 4G disponibile in reteaua Digi Mobil pentru utilizatorii din 12 orase: Arad, Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu si Timisoara. Acoperirea este partiala, urmand ca cea de tip exterior in aceste orase sa fie finalizata in curand.

„Astazi am mai facut un pas important in evolutia retelei Digi Mobil, oferindu-le clientilor nostri servicii 4G. Vom continua sa investim semnificativ in dezvoltarea retelei, atat in cresteri de viteza, cat si in acoperire, astfel incat sa raspundem nevoii de trafic de date mobile care este din ce in ce mai mare pentru utilizatorii nostri” a declarat Valentin Popoviciu, vicepresedinte RCS & RDS.

Digi Mobil ofera pentru abonamentele Optim Nelimitat, fara modificari de tarife, un trafic total de date mobile de 15 GB pe luna, din care pana la 5 GB vor putea fi consumati in retea 3G Digi Mobil, restul traficului utilizat putand fi consumat integral in reteaua 4G Digi Mobil. Clientii Digi Mobil care au optat pentru unul dintre abonamentele din gama Complet 2, 3, 5 sau Optim 2, 3, 5 beneficiaza, de asemenea, de viteza 4G daca au un terminal compatibil. Traficul inclus in abonamentul contractat poate fi consumat atat in reteaua 3G, cat si 4G, fara costuri suplimentare.

RCS & RDS a dobandit in luna august licenta in banda de 2600 Mhz (TDD) in urma unui proces de cesiune dintre 2K Telecom si RCS & RDS, cu acordul Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM). In a doua etapa a proiectului, tehnologia 4G va fi disponibila in alte 13 orase: Galati, Braila, Baia Mare, Targu Mures, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu Severin, Targu Jiu, Resita, Slatina, Hunedoara, Vaslui si Alexandria.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: