Stiri

Digi Sport preia drepturile pentru Liga 1 si Cupa Ligii

16 ian. 2015 < 1 min

Digi Sport preia drepturile pentru Liga 1 si Cupa Ligii

Reading Time: < 1 minut

RCS & RDS a anuntat ca Digi Sport va transmite in direct meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii la fotbal incepand cu luna februarie. Contractul include si urmatoarele sezoane ale celor doua competitii, pana in 2019.

Compania afirma ca nu va percepe clientilor costurile suplimentare la abonamentul de servicii de televiziune prin cablu si satelit pentru vizionarea competitiilor sportive. „Ne bucuram ca le putem oferi in continuare clientilor nostri Liga 1, fara costuri suplimentare, rasplatindu-le in acest fel loialitatea, dar si increderea in serviciile noastre”, a declarat Valentin Popoviciu, director dezvoltare RCS & RDS.

Meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii pot fi urmarite si online prin intermediul platformei Digi Online, disponibila gratuit clientilor la serviciile de televiziune si internet de la RCS & RDS, dar si pe site-ul www.digisport.ro.

Meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii erau difuzate prin Look TV, inclus intr-un pachet separat contra cost de UPC si Romtelecom (Dolce). Cel mai probabil, Look TV va continua transmiterea meciurilor pana la finalul acestui sezon.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: