Business Stiri Tech

Doi americani la conducerea diviziei Bitdefender de soluții pentru business

22 iul. 2020 2 min

Doi americani la conducerea diviziei Bitdefender de soluții pentru business

Reading Time: 2 minute

Compania românească de securitate informatică Bitdefender i-a numit pe americanii Steve Kelley și Chris Brazdziunas la conducerea diviziei de soluții pentru business. Kelley va avea rolul de președinte și director general al diviziei, în timp ce Brazdziunas va fi vicepreședinte pentru produse și servicii.

Chris Brazdziunas și Steve Kelley vor conduce divizia de soluții de business formată din 500 de oameni. La nivel global, Bitdefender are peste 1.700 de angajați, dintre care jumătate sunt ingineri și cercetători.

Recrutările consolidează interesul crescut al companiei pe piața securității informatice pentru companii prin resurse dedicate alocate acestei divizii coordonate direct de către CEO-ul Bitdefender, Florin Talpeș.

Divizia de soluții pentru business va gestiona toate aspectele legate de dezvoltarea de produse și servicii adresate companiilor și de punerea acestora pe piață, inclusiv vânzări, marketing, inginerie, licențiere de tehnologii și coordonarea partenerilor regionali. Departamentul va permite concentarea integrală a eforturilor către oportunitățile din piața de soluții de securitate informatică de business, după un model similar celui pentru clienții individuali, care alocă resurse pentru nevoile specifice utilizatorilor de acasă.

Steve Kelley

Cu peste 20 de ani de experiență în securitate informatică, Steve Kelley a acumulat cunoștințe vaste în domenii precum management de produs, marketing de produs, dezvoltare corporate, vânzări și marketing.

„Bitdefender are deja un lung istoric de tehnologii apreciate la nivel global. Mai mult, piața securității informatice se află acum într-un punct de inflexiune, după creșterea numărului de atacuri cauzată de fenomenul work-from-home, mutarea volumelor din centrele de date către infrastructuri hibride și însușirea rapidă a instrumentelor de administrare pentru detecție și răspuns la incidente. Toate acestea fac companiile să își reevalueze modul în care abordează securitatea și să conteze pe suita recunoscută internațional furnizată de Bitdefender”, spune Kelley.

Chris Brazdziunas

Ca vicepreședinte pentru produse și servicii, Chris Brazdziunas, cu experiență dovedită în construcția de organizații scalabile și performante, va întări abordarea centrată pe client a produselor de business și va alinia portofoliul existent nevoilor pieței.

„Dezvoltarea de soluții capabile să devină fruntașe pe piață depinde mai ales de expertiza amplă în securitate informatică și de capacitatea de a inova, iar Bitdefender este recunoscută pentru ambele. În peisajul actual în care numărul atacurilor îndreptate spre utilizatori, dispozitive și servere constituie o amenințare pentru orice business, Bitdefender poate oferi companiilor moduri de a reduce rapid riscurile la care se expun cu costuri operaționale minime”, arată Brazdziunas.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: