Companii Stiri

Dol.ro, 12% din businessul Diverta

14 iul. 2017 < 1 min

Dol.ro, 12% din businessul Diverta

Reading Time: < 1 minut

Dol.ro, magazinul online al Diverta, aniversează 10 ani de la lansare, ajungând să reprezinte la momentul actual 12% din business. Campania aniversară ce are loc în perioada 7 – 16 iulie oferă clienților peste 40.000 de produse cu discounturi semnificative.

„Unul dintre obiectivele pentru perioada următoare îl reprezintă vânzarea de produse nelistate în retail-ul nostru;  spre exemplu, pentru 2017 avem ca obiectiv dezvoltarea gamei de produse de puericultura, travel precum și consolidarea gamei de gadgets – o gamă care a avut cea mai mare creștere în cadrul Diverta pentru 2016”, declară Octavian Ene, manager, Dol.ro.

De la începutul campaniei aniversare, în topul preferințelor clienților sunt volumele „27 de pași” al lui  Tiberiu Ușeriu și „Insomnii” al Irinei Binder. De asemenea au fost înregistrate numeroase comenzi pentru articolele de papetărie sau harta interactivă a lumii.

Produsele comandate din magazinul online se pot livra în rețeaua de 28 de magazine din toată țara, caz în care cumpărătorii beneficiază de cost de transport redus, de 4,9 lei, pentru comenzile sub 130 de lei.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: