Companii

Domo are un nou proprietar

2 oct. 2014 < 1 min

Domo are un nou proprietar

Reading Time: < 1 minut

Eugen Petrov a preluat Domo Retail in urma unui proces de management buyout prin care a devenit unic actionar al companiei care detine Domo.

Din 2012, Eugen Petrov a fost reprezentant al actionarilor si presedinte al Consiliului de Administratie Domo Retail SA.

“Obiectivul principal pe care mi-l propun ca actionar este sa conduc DOMO catre rezultate financiare pozitive. Cred in implicarea totala a fiecarui angajat al companiei si am incredere deplina in experienta echipei de management, in cunostintele si know-how-ul vestic adus de aceasta, precum si in leadeship-ul si viziunealui Kim Koellner, ca CEO al Domo Retail SA”, a declarat Eugen Petrov.

Eugen Petrov este cetatean austriac, absolvent al studiilor de master in economie, comert exterior si in domeniul bancar al Universitatii Economice din Viena (Vienna University of Economics and Business). Este fondator si managing partner in cadrul mai multor companii internationale cu birouri si filiale in tari membre ale Uniunii Europene si tari ale Comunitatii Statelor Independente, din domeniul productiei si comertului cu materii prime, resurse de energie si combustibili. De asemenea, Eugen Petrov este implicat si in servicii de consultanta financiara si de afaceri.

Domo Retail detine o retea nationala formata din peste 90 de magazine, precum si platforma de retail online www.domo.ro.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: