Brand Focus Management Stiri

Dr. Gerald Flintoacă-Filip este primul membru de origine română al consiliului de conducere Food Supplements Europe

20 iul. 2020 < 1 min

Dr. Gerald Flintoacă-Filip este primul membru de origine română al consiliului de conducere Food Supplements Europe

Reading Time: < 1 minut

Compania Prisum International, importator și distribuitor al produselor CSL BehringHimalaya Drug Company (produse de uz uman și produse de uz veterinar) și Vitabiotics,  anunță alegerea în consiliul de conducere al Asociației Europene privind Suplimentele Alimentare (Food Supplements Europe) a dl-ui Dr. Gerald Flintoacă-Filip, în prezent, Quality & Regulatory Affairs Manager în cadrul companiei Prisum și Secretar General în Patronatul Roman al Industriei Suplimentelor Alimentare (PRISA).

Food Supplements Europe este o organizație non-profit înființată cu scopul de a reprezenta și de a promova rolul industriei suplimentelor alimentare în viața consumatorilor, asigurandu-se că informațiile transmise sunt oneste, fundamentate și că acestea respectă legislația în vigoare. Membrii organizației sunt asociații naționale și companii de pe teritoriul Uniunii Europene, care, recent, s-au întrunit pentru a alege doi din cei sase membri ai consiliului de conducere. Patronatul Roman al Industriei Suplimentelor Alimentare (PRISA) reprezintă interesele acestei industrii la nivel European și promovează importanța și aspectele benefice ale suplimentelor alimentare, precum și reglementarea unor bune practici  în etichetarea și publicitatea suplimentelor.

Cele doua instituții au scopul de a asigura crearea unui cadru legislativ adecvat și echilibrat pentru comercializarea suplimentelor alimentare la nivel european și global. În cadrul unei declarații de presă, Dr. Gerald Flintoacă-Filip a afirmat: “Sunt onorat să lucrez alături de membrii PRISA, cea mai importantă asociație din domeniul suplimentelor alimentare din România care susține promovarea bunelor practici în producția dar și în comunicarea comercială a suplimentelor alimentare si care este parte din Asociația Europeana a Suplimentelor Alimentare (Food Supplements Europe). Ca nou membru in consiliul de conducere al acestei asociatii europene imi propun sa contribui la o mai buna informare a consumatorilor, autorităților și profesioniștilor din domeniul sănătății.”

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati: www.prisum.eu/ro/stiri

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: